KezdőlapHírekDJ Hlásznyik és a Wave Riders a Megasztárból ismert Kontor Tamással lép...

DJ Hlásznyik és a Wave Riders a Megasztárból ismert Kontor Tamással lép fel országszerte!

-

DJ Hlásznyik 1996 óta rádiózik és tevékenykedik DJ-ként. 2008-ig folyamatosan rezidens volt Békés megye klubjaiban. Party-mix nevezetű rádiós mixműsora 2002-ben indult, s mára már több mint 20 frekvencián és tíznél is több netrádióban hallható rendszeresen. A kör folyamatosan bővül!

Hirdetés

2008 óta Wave Riders-R.P. barátjával közösen zenéket, remixeket készítenek. Ezekből több mint 100.000-et töltöttek le csak a DJ saját honlapjáról! Neves DJ-k toplistáján is szerepeltek/szerepelnek a műveik! Országosan ismert DJ-knek, producereknek, együtteseknek is remixelnek.

2009-es saját daluk, a „Destroy Your Mind” 25 hétig szerepelt a MAHASZ hivatalos Dance Top 40-es listáján! A zenéből Magyarország egyik legismertebb lemezlovasa, Hamvai P.G. és DJ Ramiles (UK) is készített remixet.

Hirdetés

2010-ben elkészült az ex-Megasztáros Kontor Tamással közös új zenéjük és annak hivatalos videoklipje is:
DJ Hlásznyik vs. Wave Riders feat. Tom Kontor – Rock Me Slow

A klipet eddig több mint 13.000-szer tekintették meg, valamint további több mint 8.000 találat érte a remixek videóit is. A Music Mix Tv-n (pl. a Digi Tv hálózatán) naponta négyszer is látható a klip. A Music Mix Tv Magyarországon 1.5, Romániában 3 millió háztartásban fogható.

A dal országos rádiós és közönségpremierje igencsak jól sikerült, több rádió és számos DJ azonnal műsorára tűzte a „Rock Me Slow”-t. A dalhoz kapcsolódó kampány reklámspotja meghallgatható itt.

A MAHASZ Dance Top 40-es listáján is szerepel a mű (jelenleg a 26.), és már a premier előtt több kereskedelmi rádióban is toplistás volt (Csaba, Fehérvár, Pannon Rádió, stb.).

Az utóbbi hónapokban számtalan írás, cikk jelent meg a DJ Hlásznyik és a Wave Riders alkotta csapatról, ám az egykori Megasztáros énekessel, Kontor Tamással készült közös dal révén a klubközönségen túl szélesebb körben is ismertekké válhattak. Új terveikkel, dalaikkal, remixeikkel épp ezt az utat szeretnék tovább járni, s zenei újdonságaikkal folyamatosan ellátni közönségüket.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek