KezdőlapFilmDíjátadóSandra Bullock személyesen is átvette az Arany Málna díját

Sandra Bullock személyesen is átvette az Arany Málna díját

-

Amikor megtudta, hogy jelölést kapott az Arany Málna díjakra, Sandra Bullock megígérte, ha nyerni fog elmegy és személyesen átveszi a díjat. És igen, Sandra két díjat is bezsebelt az Arany Málnán és betartotta ígéretét, elment és átvette a díjait. :))

Hirdetés

A színésznő nem üres kézzel ment a Hollywood-i Barnsdall Gallery Theater-be, magával vitt egy kisszekér doboz, All About Steve film DVD-t.

„Valami azt súgja nekem, hogy nem néztétek meg a filmet.” – viccelődött a színésznő. Ekkor jöttek képbe a DVD-k: „Mindenkinek hoztunk egy All About Steve DVD-t.” – viccelődött tovább, és hozzátette, ha mindenki megnézi a filmet és mégsem találja olyan rossznak, jövő évben visszaadja a díját. ;)

Hirdetés

Bullocknak egy kópia volt a kezében és azzal viccelődött, hogy akár egész éjjel ott marad, csak hogy megbizonyosodjon, hogy az Arany Málna zsűritagja végignézi az alkotást.

Nem Sandra Bullock az egyedüli aki átvette a Legrosszabb díjat, 2005-ben Halle Berry is elment és átvette a „kitüntetést”. Ezek ellenére, a sztárok nemigen tolakodnak átvenni az Arany Málna díjakat.

Sandra azt is hozzátette, gyanítja, azért kapta meg a díjakat, mert megígérte, ha nyerni fog elmegy és átveszi a díját.

„Azt mondtam, hogy eljövök és átveszem ha nyerek. Csodával határos módon nyertem!” – viccelődött.

Hát nem ennivaló ? :))

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek