Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A 2000-es évek egyik legismertebb együttese volt az Anti Fitness Club, énekesük, Molnár Tamás ma jóképű pasiként hódítja a lányok szívét.

2002-ben alakult az Anti Fitness Club, Molnár Tamás vezetésével, ami olyan sikeres volt a fiatalok körében, hogy egymás után gyűjtötték be a zenei díjakat. A csapat 13 éves fennállása alatt az ország egyik legnépszerűbb fiatal Pop-Rock formációja volt.

Molnár Tamás, az együttes énekese azonban nem hagyta abba a zenélést, rengeteg dalt írt már, nemcsak magának, hanem más magyar énekeseknek is, jelenleg pedig a JETLAG nevű együttesben tevékenykedik.

Molnár Tamás ma már nem visel emós frizurát, jóképű pasi vált belőle, aki igencsak megdobogtatja a női szívét.

View this post on Instagram

🚨MA 1 ÉVE VAGYOK TISZTA🚨 Életem talán legproduktívabb időszakát köszönhetem annak, hogy leálltam. Beláttam, nem tudok keveset inni, nálam vagy 1-es van, vagy 0. A nulla mellett döntöttem. Azóta megjelent az első @jetlaginsta album, klipet forgattunk Izlandon, Berlinben, de egy repülőgépszimulátoron is. A szerzői estemmel televágtuk az a38-at, szerepeltünk a JETLAG-el a Nagy-Szín-Pad!-on, írtam STRAND fesztivál himnuszt, meg egy csomó dalszöveget más előadóknak, játszottunk a legmenőbb hazai fesztiválokon, jelöltek Petőfi Zenei Díjra, 2 dallal is bekerültünk a nyári rádiós toplista élmezőnyébe, megszerettem főzni, raftingolni, futni, újra horgászom és kétszer kiugrottam 4000m-ről, hogy csak a legemlékezetesebb pillanatokat említsem, szóval nem érzem, hogy bármiről is lemaradtam volna. Ha valakinek, nekem aztán voltak korszakaim, de eddig mind közül ez a legvidámabb. Köszönöm mindenkinek, aki mellettem állt, bíztatott! . . . #recovery #sober #soberselfie #alcoholfree #drugfree #free #oneyearsober #amasurvivor #mlnrtms #singer #songwriter #selfie #higedver #tee

A post shared by Tamás Molnár™ #mlnrtms (@tamasmolnar) on

Nézd meg a JETLAG Emlékbe című dalát: