Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A szerelem a legcsodálatosabb emberi érzés, mely az idők során rengeteg művészeti ágat megihletett. Dalok milliói születtek ebben a témában, de mind közül a legszebb és legismertebb talán a The Power Of Love marad.

Kevesen érnek fel Jennifer Rush hangjával. De amikor meghallották ezt a lányt énekelni, amúgy kapkodtak a gombok után!

Bár Jennifer Rush virágzó karriernek örvendhetett, tele fantasztikus dalokkal, melyek világsikert arattak, mégis őt legfőképpen a The Power Of Love című balladájáról ismerik. Óriási port kavart, amikor megjelent, és még ma is a játszási listák egyik kötelező eleme. Azóta több előadó is feldolgozta, de a tehetségkutatók versenyzői is előszeretettel nyúlnak hozzá, hogy bizonyíthassanak.

2014-ben Sabrina Batshonnak sikerült teljesen lehengerelnie az ausztrál The Voice zsűrijét. Mi mással készülhetett, mint ezzel a gyönyörű dallal, amibe könnyen beletörhet az amatőrök bicskája, ám Sabrinának sikerült olyant énekelnie, mint keveseknek: a The Power Of Love akkordjai hibátlanul, szívet-lelket melengetően szóródtak szét a stúdióban, lebilincselve a közönséget.

A soványka, törékeny test láttán senki sem gondolta volna, hogy ebből a lányból ekkora hang tör majd elő! A zsűri végképp nem számított arra, hogy valaha is az életben alkalma adódik egy ilyen kaliberű produkciót meghallgatni. Éppen ezért, a mentorok is tűzharcot vívtak Sabrináért: azt sem tudták, hogyan nyomják meg a gombot, csak hogy megkaparinthassák maguknak. Végül a lány Ricky Martin csapatában végezte, aminek mindketten nagyon örültek.