Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Ma este több hónap után elérkezett a Megasztár Fináléja. A Megasztár 5. fődíjáért Tolvai Renáta és Kökény Attila szállt versenybe, kettőjük közül választották ki a nézők az est nagy győztesét.

A ma este produkciói:

* Kökény Attila és Tolvai Renáta – Caruso
* Kökény Attila és Tóth Vera – Szomorú vasárnap
* Mester Tamás – Let’s just run now
* Tolvai Renáta és Caramel – The Way You Make Me Feel
* Megasztár Casting Sztárok – Trambulin
* Kökény Attila – Még nem veszíthetek
* Tolvai Renáta – Hurt

Az est igen érdekesnek bizonyult, hiszen a verseny ideje alatt többször is megmutatta a szavazatok állását, de csak a végén adtak arcot hozzá. A Facebook-on és Twitteren kemény kampány folyt mindkét versenyző rajongói részéről.
A nézők szavazatai alapján Tolvai Renáta nyerte a Megasztárt!

“Hölgyeim és Uraim, Tolvai Renáta Megasztár!”

Te kinek szurkoltál? Szerinted ki volt a jobb?66 HOZZÁSZÓLÁS

  • Orulok, hogy Reni nyert, es aki azt hiszi hogy csalas volt, az teved, mert Reninek Magyarorszagon es hatarontuliak kozott is volt szavazobazisa, es hat egy 21 millios orszagbol jo par szazezren szavaztak ra. :)Gratula neki, megerdemelte\!!

 1. Az Atilla az igazi Megasztár! A Reni végig hamis volt, ráadásul még beszélni sem tud. Tehetséges de az Attila eleve jobb volt nála. Igazságtalanul nyerte meg…

 2. Boldog vagyok mert Reni nyert!Erdély büszke Renire!Köszönjük a Magyarországi rajongóknak a szavazatokat!Puszi mindenkinek Erdélyből!:)

 3. Mit tudott ez a lány? Mert énekelni azt NEM NEM NEM NEM!!!!!!
  Hamis volt a szöveget sem tudta a ritmust is mindíg elcseszte!!!!
  Kinek a kije????

 4. Statisztikailag ésszerűtlen eredmény született. Az, hogy a tartósan Attila rovására 49 %-ról – a duett után kb 5 perccel – Attila javára 52 %-ra elmozdult szavazatarány 10 percen belül visszamozdult 50-50 %-ra, szinte lehetetlen. Ehhez újabb produkció kellett volna, ami indokolná, hogy a tetszés tehetetlenségi ereje megfékeződjön illetve visszaforduljon. Az eredmény nem életszerű.

  • Kökény a verseny során főleg olyan magyar számokat énekelt, melyeket a közel két évtizedes zenészi pályafutása alatt több százszor módja volt elénekelni. Renátának – már csak koránál fogva is – a nehezebb út jutott. Sok számot kellett betanulnia, ráadásul angolul. Nehéz összehasonlítani egy profi énekes-zenészt egy pályakezdő fiatal lánnyal. A kihívásnak azonban Tolvai megfelelt.
   Gratulálok a győzelméhez! (Egyébként más volt a favoritom)
   Ami a szavazást illeti: nem kellett új produkció, elég volt látni a verseny állását. Még én is lenyomtam Renátára két SMS-t, pedig soha nem szoktam voksolni.

 5. Arra senki sem gondol hogy azért mozdult el 52-48-ról a szavazás állása, mert a nézők látták az állást, és az alapján szavaztak, hogy ki a kedvencük?
  Amúgy gratulálok Reninek a győzelemhez, megérdemelte

 6. MINDKETTEN KITUNOEK VOLTAK,DE SZERINTEM RENI NAGYOBB ESELLYEL HODITHATJA MEG ESETLEG A KULFOLDI PIACOT IS.ATTILA GYONYORU HANGU BARZENESZ.GRATULALOK ES DRUKKOLOK,HOGY TELJESULJENEK ALMAIK.

 7. Az én kedvencem a Melinda volt, ő sajnos kiesett (szerintem picit igazságtalanul), de a Renit is nagyon jó énekesnek tartom.

 8. Jó volt Renáta, de Attila sokkal jobb volt, és nemértem a nézőket nincs hallásuk, nebusulj Attila sokonknál Te vagy a “megasztár”!!!!!!!! Én a szakemberekre biznám a döntést,a tehetséget Ők látják igazán, Ők értenek hozzá nem az sok kis visítozó!!

 9. Miért nem láttuk az utolsó eldöntő közjegyzői szavazási állást? Biztos lehetek benne, hogy ez az igaz? Hát nemvagyok!!!!!

 10. Örülök,hogy Reni nyerte meg.Attilának nagyon jó hangja van, még jobb is talán mint Renié,de szerintem túl egysíkú az előadása.Mondhatni csak lassút tud énekelni.Reni pedig minden stílusban megállja a helyét.Gratulálok neki.!!!!!

 11. Reni és Attila is jók voltak, de Renátának kellett megnyernie, benne van igazán meg a Megasztár. Attila pedig biztosan nem fog elvesztődni.

 12. Mindkét énekes jó volt de Renátának sokkalta jobb és az egyénisége is erősebb.Mindegyik produkciójában mutatott valami újat fejlődést viszont most jön igazán a neheze elérte acélját amit tényleg főleg magának köszönhet de fen maradni ,megtartani azt amit elért az a legnehezebb.Kitartást kívánok neki erőt a küzdelemhez.

 13. En sok szavazatot kuldtem Attilara, az utolso 10 percbe amikor lehetet meg szavazni, az sms-et mar nem fogadtak el……nahh erre mit mondtok. Ez aztan a bunda. De semmi gond majd az ido eldonti ki a legjobb….

 14. Szerintem helyes az hogy a Renáta nyert és ezen nem kell veszekedni aki süketebb az kökényi fan akinek jó a hallása az Renáta fan ugyse tud a két fél dülőre jutni.

  • Miért kell a nemzetiség háta mögé,bujni?ha kivételt tettek volna nem juttott volna idáig,amugy a Reni meg Erdélyi és akkor mi van? Ne feled,Attila egy profi zenész,akinek gyönyörű hangja van,a Reninek meg igen sokat kellett behozni ebből,már csak ezért is megérdemli a nyereményt.A Melindával peddig kitoltak,ha lassú számot énekel és nem kellett volna bohockodnia akkor Ő nyert volna mert gyönyörű a hangja,hát nem Ő vezetet végig?

  • És a Caramell?… Gáspár Laci, na meg a Oláh Ibolya?
   Mind diszkrimináció áldozatai? Azért futottak be szép karriert?
   Na nem kell a rizsa Icuka!

 15. Renáta megérdemelte, hogy megnyerje a Megasztárt :)
  Igenis sokkal jobb volt, mint Attila. A zsűri is Renátát választotta volna mindenféleképp, hiszen ő fejlődött a legtöbbet és bizony lássuk be, Ő még csak 19 éves.
  RENÁTA A MEGASZTÁR : )

 16. Minden magyarországi szavazónak köszönjük a szavazatát.Nagyvárad nagyon büszke rá.Szoritottunk neki hogy sikerüljön.Gratulálunk.Kivánok további sikereket.
  Azért egy Erdélyi is nyerhetett már végreeeeeeeeeee
  Renata Megasztáááááááááááár…..

 17. Nekem csak az tűnt fel, hogy az utolsó pillanatban az Attila majd elájult az idegességtől, a Reni meg olyan felszabadult volt és boldog…mintha már tudta volna….Szerintetek ez nem furcsa?

  • Miért is érdekes az, hogy Reni felszabadult volt?..talán azért, mert ilyen az egyénisége, igazán tud örűlni a sikereinek, és nem játsza meg önmagát. Véleményem szerint Attilának valamivel jobb a hangja, de valahogy ez természetes is, mivel ő már régóta a zene világában él, de Reni mivel még fejlődőképes, ezért nagyobb szintre is juthat mint Attila. Mindketten jók, nehéz volt dönteni, de, ha már “megasztárt” akartak választani, nem csak a kitűnő hangot kellet nézni. Igenis a Reni megérdemelte, mert rövid idő alatt bejárta azt az utat, melyet más előadók éveken keresztül próbálnak. Gratula neki! Ügyes voltál.. szorítottunk!!

 18. Neked szurkoltam, Renáta! Van egyéniséged, stílusod, ha fellépsz, Te kerülsz a színpad fókuszába, a hangod gyönyörű, Te is = Megasztár!!!

 19. sziasztok szerintem kökény sokkal jobb volt csak ugye akik valamijen uton modon roma párti vagy roma azt a szo szoros értelmében elnyomják ezért nem lehetett látni az eredmény hirdetés elött a szavazás állását de akkoris kökény az igazi sztár

  • ki nem maradhatott volna a faji kérdés, ugye??

   Arra lennék kíváncsi,hogy ha Attila nyerte volna akkor mi lenne mondva?? Mert szerintem nem hallanánk, hogy a nem roma származásúak vannak elnyomva mert roma nyerte meg…
   Miért kell mindig ráfogni erre?? Köze nem volt a dologhoz…én már hangsúlyozom régebben,hogy nem igazán tisztességes volt a szavazás, hogy Reninek esélye semlesz megnyerni,de hál’Istennek tévedtem! Reni tehetséges és jó hangja van. Ez NEM vita tárgya. Ő egy kicsivel több nézőt nyert meg(ha tényleg úgy történik a szavazás ahogy mondják) és kész!

 20. kőkény attila téged imádlak nem értem mért nem ő nyerte meg ez a reni ki egy csepet se szimpi nő nekem ezek után ha lesz megasztár nem nézem már

  • Szerintem az egész egy nagy csalás a megasztár is és az X-faktor is manipulálják a szavazatokat , hogy minél többen küldjék az s.m.s – eket. Nevetséges !
   De ha ez kell a népnek ? Kenyér és Cirkusz !

 21. Tolvai Renáta csupa energia, érzékenység és érzékiség, művészi egyéniség, aki ezután fog kiteljesedni. Hangja, mozgása harmonikus.

 22. Én nyertem. Sok-sok SMS megspórolt díját. Ez jól jön így karácsony tájékán.
  Akik meg azért nem tudtak szavazni, mert túlterhelés volt a hálózaton, örüljenek, mert nekik is megmaradt a pénzük, nem került bele a kereskedelmi csatornák nagy év végi kalapjába. Ez miatt viszont csak a második helyezettek a vesztesek. Malőr! Pech!

 23. Sok-sok badarságot összehordtatok itt előttem,el sem olvastam mindegyiket,mert szerintem a lényeg a lényeg,hogy egy csodálatos hangú “kispacsirta” nyerte meg a versenyt.Ahogy Fiderikusz-Úr említette kis akcentussal,de csodálatos hanggal énekel.No és nem beszélve a “szakma”királyát,ha nevezhetem így Presser Pici-bácsit,hát Ő már csak tudja értékelni egy ilyen fiatal Tehetséget.Nagyon sok-sok sikert az életben Renike!!

 24. Mindegy, ki milyen utcában lakik, Tolvai Renáta a Megasztár utcában lakik. Róla nevezték el az utcát, de az utcában Kökénynek is helye van, azt gondolom.
  Tolvai Renáta, örülök, hogy nyertél! Kitartást a pályán!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here