Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Janicsák Veca a “Bad Boys” után magyar slágerrel érkezett, méghozzá milyen magyar slágerrel.

Veca a Csík Zenekar “Most múlik pontosan” című dalát hozta el. A dal csodaszép, az elmúlt 20 év egyik legjobb magyar dala, Veca pedig nagyszerűen előadta ezt a nagyszerű dalt.

Nagy Feró szerint ez a dal a döntőben is jó lett volna, Veca csodálatos volt. Malek Miklósnak elszorult a torka a produkció közben.

Gyönyörű volt nemde? LIKEoljátok, ha nektek is tetszett!

MEGOSZTÁS


42 HOZZÁSZÓLÁS

  • A Quimbyé vagy a Csík Zenekaré? Merthogy ez a dal tulképp a Quimbyé.

   Kétségtelenül szépen adta elő Veca. Le a kalappal, ahogy megoldotta az elején a kíséret nélküli halk éneklést! A zenészek tudják, milyen nehéz ez.

 1. APÁÁÁÁÁM!!
  Az egész X-Faktorban ez volt a legjobban szívbevágóbb dal!

  Csak gratulálni tudok!!!!
  Meghallgattam eredetiben is…..A Quimbys nem az Én stílusom, a Csík zenekar már inkább – de Veca még náluk is jobb volt.

 2. Én ezt a dalt még nem hallottam. Sokáig megőrzöm emlékeimben.Köszönöm Veca.És a Prima Primissima díjas Csík zenekarnak is.
  Veca bízzál magadban!

 3. Hajrá Veca !!!!!!!!!!!!!!!!
  Te vagy a kedvencem!!!
  mindig küldök esemest!!
  Kb 10 telefonról!!
  Remélem te nyersz!
  Szerintem a Király l Norbinak kéne kiesni neked meg nyerni.
  Hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. Gratulálok Veca! Az eddigi legjobb dalod volt!
  Remélem a döntőben is szoríthatunk érted, hiszen Te vagy a legjobb az egész szériában!

 5. Csoda szép volt, kristáytiszta hang, gyönyörű dal és fantasztikus előadás! Csak ültem, és döbbenten hallgattam. Ritkán hallani ekkora csodát!

  • én már legalább 50x meghallgattam és a szívem mindig boldogságot érzett,szerintem azért van mert ezt a dalt szívből énekelték,-köszönöm Veca

 6. Ma egész délelőtt hallgattam ezt a dalt, mert ismertem ugyan, de ez az előadás más színt adott neki. A biztonság kedvéért azért az eredeti variációt is meghallgattam néhányszor, de Veca előadása nálam verte az eredetit. Remélem, hogy Te leszel a győztes, hiszen a legjobb vagy!

 7. Ennek a népnek ilyen fia van aki ezt a zenét és ezt a szöveget irta ,és ilyen lánya aki elöadta a csodát azt a népet nem lehet eltiporni. Katartikus élményt kaptam nem bírok a konnyeimmel.Köszönöm.

 8. Gyönyörü volt a tegnapi dal, elvarázsolt. Soha nem szavazok, de ez a dal akkora élményt nyujtott hogy elkezdtem félni attól hogy mi lesz ha Veca kiesik és jövő héten már nem látom, hallom azt a csodát amit ő nyujthat nekünk. Hát azonnal szavaztam. Lehet ezt még tulszárnyalni?

 9. Egyetértek! Csodálatos énekes,igazi sztár! Király Norbi minden jó szándékom és a szavazók elfogultsága ellenére sem idevaló…!

 10. Még mindig a hatása alatt vagyok!
  Fantasztikus előadás volt. Ez bizony nagyon átjött még a TV képernyőjén keresztül is.
  Köszönöm Veca!!!!!

 11. Veca! Amit “műveltél”, az maga volt a CSODA!Köszönet az élményért!Ma legalább 20-szor meghallgattam a számot és még nem fejeztem be!!!!!Sok sikert!!!

 12. Kis Veca, nagy köszönettel tartozom neked!Én ugyanis nem nézek kereskedelmi műsorokat, csak klasszikus zenét hallgatok, de az unokám (Lilla, 16) kedvéért meghallgattalak.
  Kiestem a fotelből, annyira gyönyörű volt a számod. Mi ez? Ki szerezte ezt?
  Quimbi, mondta náthás hangon az unokám – soha életemben nem hallottam. Q-val? Ja.
  Utánajártam , meghallgattam minden variációt, konstatáltam, hogy Kiss Tibor rendkívül tehetséges, sokoldalú fickó, ez a szám gyönyörű, a szöveg versértékű, és a jó versek mércéje, a szimbólumrendszerével, a szürrealisztikus, gyönyörű képeivel.

  Szóval a hátralévő részben nézlek, és drukkolok Neked, Veca.

  Szeretettel: minona

  • Szerintem itt kezdődik az igazi elismerés, ha a Hozzád hasonló érdeklődésű embereknek is tetszik a dal.:)
   Azzal is teljesen egyetértek, amit Kiss Tiborról írtál. A többi dalát/versét is megismerted már azóta?

 13. Hallottam már korábban ezt a dalt, de az igazi előadás Vecáé volt. Köszönöm ezt a felejthetetlen élményt, nagyon szúrkolok Neked. Ezt a versenyt egyedült Te nyerheted meg.

 14. Szerintem a magyarság legszebb dalát Janicsák Veca énekelte el.Az első és második helynek az előadói is elénekelhetnék ezt a dalt, és meglátnám mi lenne az eredmény.Nem az a lényeg kire szavaztok hanem hogy ki számolja a szavazatokat.Gratulálok Veca!Erről ennyit.Üdv mindenkinek!
  Laci

 15. Nagyon szép hangod van Veca tehetséges is vagy!!! Nagyon szépen énekeltél ez volt az egyik legsikeresebb dalod szerintem !!!
  Miki nekem is elszorult a torkom a produkció közben szép volt nagyon….))) Szerintem Király L.Norbinak és Vecának kellet volna bent maradnia a döntőig….))))
  Nagyon sajnálom, hogy kiestél.

  Na sok pusszyy…))

 16. Mint gyakorló apa ( két gyönyörű lány teker az ujja köré)csak egyet kérek te szép és tehetséges kicsi lány:vigyázz magadra….értünk is ,akik szeretünk!

 17. Köszönet!
  Mert eszméletlen-rengeteg boldog percet szereztél nekem azzal a tündéri hangoddal,,,Köszönet Neked minden könnycseppért, ami kiestt a szememből!!!!!!!!!
  József

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here