KezdőlapKoncertekAuguszt Bárió jótékonysági koncerttel támogatja a Kaposi Mór Kórház Gyermekosztályát

Auguszt Bárió jótékonysági koncerttel támogatja a Kaposi Mór Kórház Gyermekosztályát

-

„Ma is tisztán emlékszem a kaposvári kórházra, ahol világra jöttem, és ahol gyermekéveim alatt pár kötelező betegséggel feküdtem. Ma, amikor két gyermekért is felelek, igazán sokkoló látvány a kórházban fekvő gyermek képe. Azt hiszem, ahhoz, hogy gyermekek számára adjunk, nem kell különösebb apropó, mert egy beteg gyermek is sok. Ezért is szervezünk most egy jótékonysági koncertet Kaposváron, a kórház gyermekosztályának támogatására.”

Hirdetés

Auguszt Bárió

2010. november 27-én 18:00 órai kezdettel Kaposváron, a Corso Pódiumon figyelemfelkeltő jótékonysági koncertet szervez a Dúr-Akkord Alapítvány, ahol Auguszt Bárió és Barátai lépnek fel a kaposvári Kaposi Mór megyei kórház gyermekosztályának támogatására.

Hirdetés

A koncert exkluzív, bensőséges hangulatú lesz, melyet követően a zenészek a koncert jegybevételét ajánlják fel a kórháznak és a helyszínen gyűjtést is szerveznek.

A műsorban saját lírai dalok mellett a világhírű gitárzenék nagyjai és más örökzöldek lesznek hallhatóak akusztikusan: Yesterday (The Beatles), Imagine (John Lennon), Fragile, Shape of my heart (Sting), My way, Fly me to the moon (Frank Sinatra), Tears in heaven, Change the world (Eric Clapton) és más nagy sikerű slágerek.

A koncert első és legfontosabb feladata felhívni a figyelmet azokra a gyermekekre, akik tartós betegség miatt vannak kórházban.

A rendezvény gyűjtés és kulturális esemény is egyben; ne feledjük, a kultúrának örök feladata a segítségnyújtás és a figyelemfelkeltés!

Az este fővédnöke Szita Károly, Kaposvár polgármestere és Gelencsér Attila, a Somogy megyei közgyűlés elnöke.

Külön köszönet:
Kaposvár Város Önkormányzata
City Média Kft
Szeretem Kaposvárt Mozgalom
Jágerné Katona Zsuzsanna
Kováts Csaba

Találkozzunk november 27-én 18:00 órakor Kaposváron, a Corso Pódiumon, és segítsük együtt a beteg gyermekeket!

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek