Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Takács Nikolas azután adta elő Leonard Cohen Halleluja című dalát, hogy a zsűri előtte számos változatot végighallgatott a dalból, rosszabbnál rosszabb előadásokban.

Valahogy úgy érzem, kicsit mesterkélt volt ez az egész. Nikolas a végén mintegy mentőövként érkezett, hogy megmentse a zsűrit és a dalt. Viszont valóban szépen énekel, nagy átéléssel.

Van tehetség benne. Ti is így gondoljátok?

MEGOSZTÁS


21 HOZZÁSZÓLÁS

  • Szerintem Nikolasnak kellet volna nyernie mert tehetségesebb mint a Csaba!és a csaba csak azért nyert mert o magyar állampolgár és a NIKOLAS pedig szlovák!sajnos ilyen világban élunk

 1. Most mit vagytok úgy oda emiatt, meg is mondta hogy az elmúlt öt évbe ő próbálkozott a zenei világgal csak nem jött össze..hány olyan megasztáros, x-faktoros, kis csillag volt akinek volt már múltja, az senkit nem zavart.?
  És nem is erről szól az egész hanem a tehetségről!Abból meg van neki bőven…..
  ÜDV

  • nos..teljesen igy van
   en szemelyesen ismerek olyan indulat(mellesleg siman lehet o lesz a nyero)..aki folyamatosan szinpadon van,enekel szindarabban,fellep es nem akarkikkel..pedig ezt sokan nem tudjak
   errol ennyit
   attol meg teljesen a szeren van a srac,nem tudom miert gond h itt van

 2. Latszott hogy mennyire meg volt jatszva az egesz fellepese, es oszinten nem volt nagy durranas, tulszerepeli, tul melyen van, stb.Probaltak ugy megrendezni, hogy 3-4 versenyzo utan o legyen a megvalto.

 3. Sejtszintig hatol az előadása és a kisugárzása.Szexuális vágyat ébreszt.Megnyugtató,felemelő érzés ŐT hallgatni és látni.Gratulálok NEKI és a SZÜLEINEK is.

 4. nagyon jo volt az én számomra te vayg a legjob énekes csabi is jo volt de nem anyira mint te ne halgas senkire a magad modján cselekegy nagyon jo voltál gratulálok noko

 5. szerintem ugy ahogy van tehetséges, én még szeretném még látni a tévében és hallani a hangját csak így tovább, szeretünk nagyon Brigike voltam miskolcról

 6. Ilyen remek, szuper hanggal,igazán csodálatos, jobb mint az eredeti, többször egymás után hallgatom és imádom!

 7. Kedves Hallgatóság! Szerintem az igazi “SZTÁR” hang olyan, melyet ha bármikor, bármilyen ismeretlen zeneműből kihallod, azonnal tudod, hogy ki énekel.
  A Nikolasé ilyen! Ja, és olyan, amelyet nem lehet utánozni! Gyönyörű, szívet melengető, egyedi. No és a kisugárzása, férfias bája?! Ahogy éneklés közben ringatja magát?! Édes!
  Remélem ilyen is marad! Gratulálok! A csapból is ő folyjon!!!!!!!!!!!!!!

 8. Nikolas!Te tudsz valamit,amit senki más nem.A legelső nyilvános szerepléseddel elvarázsoltál. Végig Neked szurkoltam olynnyira,hogy elveim ellenére minden fordulóban küldtem a szavazatomat. Hittem benne, hogy a döntőben a helyed, és ezt rajtam kívül még sokan így érzik. Nagyon szimpatikusak a nyilatkozataid! Szívből gratulálok, építgesd tovább Magad, és tudd, hogy sokan szeretnénk látni majd a Grammy gálán!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here