Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A nyíregyházi Muri Enikő elkápráztatta az X-Faktor mentorait, amikor előadta Kelly Clarkson Because Of You című dalát. A 20 éves lány a legjobb volt az X-Faktor első estéjén.

Kíváncsian várom mit fog majd a továbbiakban nyújtani, és remélem, hogy bekerül a döntőbe.

Nektek hogy tetszett Enikő előadása?

MEGOSZTÁS


11 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Köszi, hogy felpakoltad ide ezeket, legalább tudom, hogy legközelebb sem kell azt a másfél órát végigülnöm. Egyedül ezen a csajon érzem, hogy amatőr de tehetséges, helye van egy tehetségkutatóban. A többit 2 csoportra lehet osztani: már porondon lévő de befutni képtelen VAGY oda se való. A Csillag születikben is voltak ismerős arcok és olyanok, akikről sütött, hogy évek óta kiadót keresnek, de úgy tűnik, RTL-nél így megy ez…

    • Azon gondolkozom, hogy kiket rakjak még fel, akik úgy tetszettek már felkerültek, de azt hiszem lehetne a többieken is csemegézni.

  2. pff de jooo :D oruljunk mind! a megasztarral egyutt keresik mar vagy 9edjere magyarorszag hangjat, jeeee :D mintha nem lenne eleg a sok fel-falshangu gyenge minosegu media altal felpumpalt “enekes”-karakter, meg kapunk egy zsaknyit beloluk hogy legyen miert rajongjon es hiszteriazzon egy fel orszagnyi liba es metroszexualis… mar csak azt kene hangoztassak hogy “koszonjuk szepen kedves nezoinknek, hogy szavazatainkra pocsekoltak a meregdraga sms-eket ahelyett hogy a voroskeresztnek kuldtek volna,vagy arvahazaknak hogy rendesen kajalhassanak a gyerekek!” etikai szinten, nagy 0-k k vaytok,szeretett magyarorszagiak :)
    es amit nem szabad kihagyni: ha tenleg olyan jok, akkor X-faktor nelkul is el tudnanak jutni a csucsra (amely csucs persze reges reg erteket vesztette,de ez mar mas tema)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here