KezdőlapTVMegasztár„Most jött el a pillanat” – Gudics Máté gyerekkori álmát váltaná valóra...

„Most jött el a pillanat” – Gudics Máté gyerekkori álmát váltaná valóra egy énekesi karrierrel

-

Vannak, akik tudnak énekelni, de vannak, akiknek ez a képesség az ereikben csorog – Gudics Máté az utóbbi kategóriába tartozik. A Megasztár előválogatójának legutóbbi fordulóján lépett színpadra, ahol valósággal tarolt nemcsak a dalválasztásával, hanem különleges énekhangjával is – írja a Twice.hu.

A 34 éves férfi elárulta, jelenleg egy éttermet vezet a feleségével, és nagyon kevés ideje marad zenélni. De ez a szenvedélye, úgy érzi, ez az, amihez igazán ért, és meg szeretné ragadni az alkalmat arra, hogy fordítson egyet a sorsán, valóra váltva gyermekkori álmát – hogy főállású énekes lehessen.

Hirdetés

„Gyerekkorom óta zenész és énekes szeretnék főállásban lenni. Közel 10 évig vendéglátó-zenészként üzemeltem, most sajnos 20%-ot teszi ki az életemben a muzsikálás” – nyilatkozta Máté a Megasztár stábjának.

Hozzátette: „Nagyon szeretném azt a fakanalat lecserélni, most vár véglegesen az énekléssel foglalkozni”.

Hirdetés

„Most jött el a pillanat, hogy megvalósuljon ez az álom, teljes erőbedobással ezen vagyok, minden energiámat ebbe fogom tenni, hogy ez valóban így legyen” – fogalmazott, mielőtt felszántotta volna a színpadot.

Gudics Máté a Foo Fighters – Best Of You című dalával készült, melynek hírétől a zsűritagok fellelkesültek. Mind az öten egyetértettek abban, hogy ez egy remek dal, ám vannak buktatói is, Máté viszont nem okozott csalódást, és hatalmas eséllyel indul az álma felé vezető útján.

Hirdetés
RSS Feed Beágyazás

Ezeket olvastad már?

    Hirdetés

    Színes

    Hírek