KezdőlapTVIzgalmas finálé az Ázsia Expressz 2024-ben: Sáfrány Emese és Béres Anett történelmet...

Izgalmas finálé az Ázsia Expressz 2024-ben: Sáfrány Emese és Béres Anett történelmet írtak

-

A 2024-es Ázsia Expressz döntője minden képzeletet felülmúló küzdelmet hozott, ahol két páros, Krausz Gábor és Mikes Anna, valamint Sáfrány Emese és Béres Anett mérkőztek meg a végső győzelemért.

A feszültséggel teli finálé során Ördög Nóra adta ki a záró feladatokat, amelyek próbára tették a döntősök kitartását és leleményességét.

Hirdetés

Krausz Gáborék kezdetben lépéselőnyben voltak, hiszen az első körben kiadott három rejtvényt sikeresen és gyorsan megfejtették. Bár próbálták a vetélytársaikat megzavarni, Sáfrány Emeséék nem hagyták magukat.

Az izgalmak tovább fokozódtak, amikor Béres Anették meglepetésre előbb szereztek fuvart, és sikerült átvenniük a vezetést.

Hirdetés

A verseny során egy különleges kihívás részeként több millió forintos békát kellett szállítaniuk, majd egy karaoke klubban találkoztak L.L. Juniorral és Dárdai Blankával, ahol egy dal címét kellett kitalálniuk. Innen fej-fej mellett haladtak a cél felé, és végül az utolsó pillanatokban Sáfrány Emese és Béres Anett értek be elsőként.

Ezzel a győzelemmel Sáfrány Emese és Béres Anett történelmet írtak, hiszen ők az első női páros, akik megnyerték az Ázsia Expressz versenyét. A show 5. évadának győzteseiként írták be nevüket a műsor történetébe.

Nézd vissza Sáfrány Emese és Béres Anett megható pillanatát!

Hirdetés
RSS Feed Beágyazás

Ezeket olvastad már?

    Hirdetés

    Színes

    Hírek