KezdőlapSzínesCeline Dion szívszorító produkcióval tért vissza: az énekesnő az egész világot meghatotta...

Celine Dion szívszorító produkcióval tért vissza: az énekesnő az egész világot meghatotta a párizsi olimpián

-

Celine Dion grandiózus stílusban tért vissza a színpadra a párizsi nyári olimpiai játékokon. Az énekesnő pénteken az olimpiai láng meggyújtását követően zárta az eseményt, és az Eiffel-torony első emeletéről adott elő egy időtlen klasszikust: Edith Piaf „L’Hymne à l’amour” című dalát.

Celine Dion kiváló formában volt, miközben tiszta, magasan szárnyaló hangjával az egész világot meghatotta. Az énekesnő egy lenyűgöző, gyöngyökkel díszített fehér ruhában énekelt.

Hirdetés

Ez volt az énekesnő első koncertje azóta, hogy bejelentette, stiff-person-szindrómában szenved, amely egy ritka neurológiai betegség, „a központi idegrendszert, különösen az agyat és a gerincvelőt érintő betegség”.

Az 56 éves Celine Dion 2022 decemberében jelentette be, hogy szakmai kötelezettségeitől visszavonul, hogy az egészségére összpontosítson. Akkor azt mondta, hogy az állapota miatt nem tud „úgy énekelni, ahogy megszokta.”

Hirdetés

A párizsi olimpiát Lady Gaga indította Zizi Jeanmaire „Mon truc en plume” című dalával, aki Franciaország vezető előadója volt az 1950-es években.

A múlt hónapban Dion további részleteket osztott meg arról, hogyan nehezíti meg az életét a stiff-person-szindróma, amely akaratlan görcsöket és izommerevséget okoz.

A Hoda Kotb-val készült interjújában az énekesnő elmondta, hogy az állapota mellett énekelni olyan érzés, „mintha valaki megfojtaná.” A görcsök különböző testrészeket érinthetnek, például a hasat, a gerincet és a bordákat.

Az énekesnő azonban nem engedte, hogy betegsége legyőzze, keményen küzdött, hogy a párizsi olimpiára a legjobb formáját hozza.

„Ha nem tudok futni, akkor sétálok. Ha nem tudok sétálni, akkor mászom” – mondta korábban Celine Dion. „És nem fogok megállni. Nem fogok megállni.”

Hirdetés
RSS Feed Beágyazás

Ezeket olvastad már?

    Hirdetés

    Színes

    Hírek