KezdőlapFilm7 film, ami júliusban kerül be a Netflix kínálatába, és amit neked...

7 film, ami júliusban kerül be a Netflix kínálatába, és amit neked is meg kell megnézni

-

Ha a nyári hőség elől inkább a tévéképernyő előtt keresnél menedéket, a Netflix júliusi kínálatából kedvedre válogathatsz.

Júliusban Eddie Murphy kerül a reflektorfénybe, aki a negyedik Beverly Hills-i zsaru filmben újra eljátssza Axel Foley detroiti rendőr szerepét. Az utolsó rész óta 30 év telt el, de valójában ez a második karakter, akinek a kedvéért Murphy az utóbbi években visszatért a képernyőre, az Amerikába jöttem 2 (Coming 2 America) után.

Hirdetés

Bár mindenképpen ez az egyik legfontosabb film, ami a közeljövőben megjelenik a streaming platform kínálatában, néhány régi klasszikust is újranézhetünk majd.

A legjobb filmek a Netflixen 2024 júliusában

Vissza a jövőbe (Back to the Future)

Úgy tűnik, ez a klasszikus néhány havonta megjelenik, majd eltűnik a Netflix kínálatából, de most újra elérhetővé válik majd. Éld át újra Marty McFly első kalandját, amelyben visszautazik 1955-be, és véletlenül eléri, hogy a saját édesanyja belészeressen.

Hirdetés

Szólíts a neveden (Call Me by Your Name)

Az André Aciman 2007-es, azonos című regénye alapján készült Szólíts a neveden című film a 17 éves Elio Perlman (Timothée Chalamet) és a 24 éves Oliver (Armie Hammer) romantikus kapcsolatát követi nyomon. Ha láttad már a filmet, amikor megjelent, most újranézheted, ha pedig nem, azért is érdemes adnod neki egy esélyt, mert ugyanannak a rendezőnek a munkája, mint a Challengers, ami az idei év egyik nagy szenzációja.

Könnyű nőcske (Easy A)

Karrierje korai szakaszában, és jóval a Yorgos Lanthimoshoz és Nathan Fielderhez hasonló alkotókkal való merészebb együttműködések előtt Emma Stone a tizenhét éves középiskolás Olive Penderghast szerepét játszotta ebben a romantikus vígjátékban.

Pókember 2 (Spider-Man 2)

Évekkel az MCU indulása előtt a Pókember 2 volt a képregényfilmek csúcsa. Sőt, egyesek szerint még ennyi év után is az egyik legjobb képregényfilmnek számít, Alfred Molina Otto Octaviusának tökéletes gonosztevőjével, Tobey Maguire legjobb filmes munkájával, valamint egy szívszorító történettel.

Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley (Beverly Hills Cop: Axel F)

40 évvel az első Beverly Hills-i zsaru és 30 évvel az utolsó rész után Eddie Murphy visszatér Axel Foley szerepében ebben a Netflix-filmben. A régóta készülő folytatásban Foley visszatér Beverly Hillsbe, miután a lányát megfenyegetik. Útközben újra találkozik John Taggarttal (John Ashton) és Billy Rosewooddal (Judge Reinhold), miközben egy összeesküvés kezd kibontakozni a háttérben.

Bad Boys – Mire jók a rosszfiúk? (Bad Boys)

Nem a Beverly Hills-i zsaru az egyetlen ikonikus franchise, amely még évtizedek múltán is nagy érdeklődésre tart számot. Alig néhány héttel a Bad Boys – Mindent vagy többet (Bad Boys – Ride or Die) mozibemutatója után az eredeti, 1995-ös Bad Boys film is bekerül a Netflix kínálatába. Az első filmben Mike Lowrey-nak (Will Smith) és Marcus Burnettnek (Martin Lawrence) egy gyilkosság szemtanúját kell megvédenie egy nemzetközi drogkereskedőtől.

Az U.N.C.L.E. embere (The Man from U.N.C.L.E.)

A film az NBC azonos című, 1960-as évekbeli kémsorozata alapján készült, a történet modern újragondolása Henry Cavill főszereplésével, aki Napoleon Solo CIA-ügynököt alakítja. Összefog Illya Kurjakin KGB-ügynökkel (Armie Hammer), hogy megakadályozzák a náci szimpatizáns Alexander (Luca Calvani) és Victoria Vinciguerra (Elizabeth Debicki) törekvéseit egy nukleáris fegyver építésére. Egy Guy Ritchie-filmről van szó, ami azt jelenti, hogy a szórakozás garantált.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek