KezdőlapFilmElég egy részt megnézned ebből a Netflix-sorozatból, hogy egész éjjel rémálmaid legyenek

Elég egy részt megnézned ebből a Netflix-sorozatból, hogy egész éjjel rémálmaid legyenek

-

A Netflixen debütáló sorozat remek egyveleget szolgáltathat azok számára, akik imádják a rejtélyeket és a természetfeletti jelenségeket. A „The Girl in the Mirror” című sorozat egy sötét tükör képében tárja elénk mindezt.

A Netflix legújabb sorozata garantáltan nem hagy majd aludni éjszaka

A Netflix egy természetfeletti és feszültségekkel teli cselekményszálon alapuló kis történetet hozott el a rettegést imádó nézőinek, ugyanis a Sergio G. Sánchez által készített „The Girl in the Mirror” (Alma) spanyol sorozat remekül ötvözi egyszerre a thriller és a horror tipikus filmes elemeit.

Hirdetés

Egy tragikus buszbaleset következtében a főhősnő, Alma, akit Mireia Oriol alakít egy kórházban ébred fel erős amnéziával küzdve. A zavart és traumatizált lány aztán megpróbálja megfejteni a baleset mögött húzódó rejtélyt, hiszen annak ellenére, hogy ő túlélte, a buszon utazó többi osztálytársa közül többen is meghaltak.

Alma minden epizóddal egyre többet és többet tud meg a végzetes pillanathoz vezető sötét eseményekről.

Hirdetés

Mireia Oriol mellett olyan tehetséges színészekkel is találkozhatunk a sorozatban, mint Álex Villazán, Pol Monen, Claudia Roset, Javier Morgade, Nil Cardoner, María Caballero, Milena Smit és Elena Irureta.

A történetben felbukkanó minden egyes új karakter egyre több titkot és feszültséget visz a sorozat hangulatába, így akármennyire is szeretné az ember beosztani az epizódon megtekintését, egyszerűen lehetetlen ellenállni a sztorinak.

Kilenc intenzív epizód

Sergio G. Sánchez korábban már bizonyított az „Orphanage” és a „Marrowbone” című produkciók kapcsán. Sergio írta és készítette ehhez a sorozathoz is a teljes forgatókönyvet, amelyet aztán Asztúria és Katalónia különböző helyszínein forgatták le. A Netflix megbízásából a gyártás 2020 szeptemberében indult a Sospecha Films gondozásában.

A „The Girl in the Mirror” sorozat bemutatója 2022. augusztus 19-én volt és a 40-60 perc közötti epizódok azóta is csak úgy csalják a képernyők elé a legújabb nézőket.

A viszonylag új sorozatnak számító produkciót többnyire pozitív kritika fogadta, hiszen egyedi megközelítéssel ötvözi a feszültségkeltést és a rejtelmességet. Érdemes mindazok számára megtekinteni, akik a thriller és a horror műfaj rajongói, mert bizonyosan nem okoz majd csalódást.

Hirdetés
RSS Feed Beágyazás

Ezeket olvastad már?

    Hirdetés

    Színes

    Hírek