KezdőlapSzínesAndrea Bocelli és Helene Fischer az egész világot meghódította ezzel a gyönyörű...

Andrea Bocelli és Helene Fischer az egész világot meghódította ezzel a gyönyörű dallal

-

Andrea Bocelli olasz tenorista világszerte élő legendaként ismert a zenekedvelők körében. Csodálatos hangja milliók szívét hódította meg az évek során, és számos másik énekessel adott elő emlékezetes duetteket karrierje során.

2020-ban Helene Fischer német énekesnő meghívta Bocellit, hogy lépjen fel vele a The Helene Fischer Show című televíziós műsorában, amely hazájában, Németországban nagyon népszerű.

Hirdetés

Andrea és Helene egy különleges duettel léptek színpadra, a The Prayer című dalt adták elő, amit az olasz tenor korábban Céline Dionnal énekelt.

A dalt eredetileg két különálló szólóverzióban vették fel, Dion angolul, Bocelli pedig olaszul énekelte el azt, és mindkét énekes saját albumain megjelent.

Hirdetés

Andrea és Helene hangja tökéletesen kiegészíti egymást a duettben, és ez a változat a maga módján ugyanolyan különleges, mint az eredeti.

Andrea Bocelli és Helene Fischer egyébként 2012-ben énekeltek először együtt, amikor is a When I Fall In Love című dalt adták elő. Amikor ez a két fantasztikus tehetség együtt lép színpadra, a közönség mindig különleges élményre számíthat.

„Amikor Andrea Bocelli és Helene Fischer énekli ezt a gyönyörű dalt, minden szempontból mennyei hangzású. Igazán csodálatosak együtt, és öröm hallgatni őket. Minden szempontból megnyerő” – írta egyik hozzászóló a YouTube-on.

„Sok ilyen előadást láttam már a „The Prayer” című dalból Andrea Bocellivel. De azt kell mondanom, hogy ez az előadás Helene Fischerrel messze a legjobb! Ő csodálatos” – fűzte hozzá egy másik.

„A kedvenc dalom, amelyet a valaha énekelt legjobb énekesek énekelnek. Egyetlen énekesnő sem csinálta ezt olyan jól Andreával, mint Helene. Sokkal szebb, mint Celene Dionnnal” – jegyezte meg egy harmadik.

Nektek hogy tetszik a két legenda közös produkciója?

Fotó: YouTube

Hirdetés
RSS Feed Beágyazás

Ezeket olvastad már?

    Hirdetés

    Színes

    Hírek