KezdőlapZeneVideóklipekBájos dalban vall szerelmet az ország egyik legnépszerűbb influenszere

Bájos dalban vall szerelmet az ország egyik legnépszerűbb influenszere

-

B. Nagy Réka az „Örültség” pattogós sorai után egy igazán fülbemászó, bájos és imádnivaló felvétellel örvendezteti meg rendkívül népes rajongótáborát. Magyarország egyik kedvenc youtubere ezúttal egy kis csavart is vitt a történetbe, hiszen a szerelmes sorok barátjának szólnak, aki a „Láss belém” klipjében főszerepet is kapott.

Hirdetés

A dal születése ezúttal egy összetett folyamat volt. A zenét Réka egyik legjobb barátja, a hihetetlenül tehetséges Johnny K. Palmer szerezte, aki horvát származású dalszerző társával, Vida Noával dolgozott össze.

„Az angol verzió egy kapcsolat végéről szólt, Molnár Tamás szövegíró a magyar változat megírásánál azonban a lángoló és rózsaszín ködös szerelmet állította a középpontba.” – mesélte az énekes-influenszer Réka. Ő pedig a hitelesség szempontjából ragaszkodott hozzá, hogy a klipben saját barátja játssza vele együtt a főszerepet.

Hirdetés

„A kapcsolatunkat sokan ismerhetik a YouTube csatornámról, vannak közös videóink, így mindketten rutinosan mozgunk már a kamera előtt. A klipet legjobb barátnőm, Laudon Andi forgatta és rendezte Kovács Zsuzsival együtt. A fő koncepciónk az volt, hogy egy igazán bensőséges hangulatot teremtsünk meg, és valóban bemutassuk azt, hogy milyen is a mi kapcsolatunk.” – tette hozzá Réka.

A vidámparkos képkockákat Bécsben rögzítette a stáb, a belső jeleneteket pedig a pár lakásban vették fel, így a szerelmesek igazán otthonosan érezhették magukat. Réka előző dala, az „Őrültség” pozitív nyári dallamvilággal és hangzatos refrénnel lopta be magát a közönség szívébe, ezt fejeli meg az ifjú tehetség a „Láss belém” című számmal, amely egy igazán feel-good életérzést közvetít.

A 21 éves vlogger és influenszer már 14 éves kora óta énekel, a zene nagyon fontos szerepet játszik az életében. Közösségi profiljai a fiatalok elsőszámú kedvencei közé tartoznak, YouTube-on 125, Instagramon pedig több mint 140 ezren követik.

Nézzétek meg itt Réka legújabb klipjét, amely jelenleg is 12. a YouTube felkapottak listáján, nézettsége pedig a pénteki premier óta már 165 ezerre ugrott!

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek