KezdőlapSzínesFérje halála után teljesen összetört, szűksége volt egy nagy átalakulásra

Férje halála után teljesen összetört, szűksége volt egy nagy átalakulásra

-

50 felett is lehet kisugárzóan szép valaki – csak egy kis energiaráfordítás szükséges!

A szinte már-már világhírű átalakító szakértő, Christopher Hopkins, és átalakító csapata újabb hölgy átváltoztatását tűzte ki célul.

Hirdetés

A Utah-i származású Janet két okból szeretne szakítani régi megjelenésével: először is végre sikerült kilábalnia egy komolyabb egészségügyi problémából, másodszor pedig a fia hamarosan egy gyönyörű nővel kel frigyre, így az esküvőn szeretne minél jobban kinézni az örömanya.

Sokszor egy-egy nehezebb időszak után nem csak lelkiekben kell megváltoznunk és felfrissülnünk, hanem fizikailag is. Janet is komoly lelki megpróbáltatások után vette rá magát a változásra, ugyanis már jó ideje depresszióval küzdött férje elhalálozása miatt.

Hirdetés

Christopher és csapata meglátván Janetet elhatározták, hogy újra visszahozzák a rég nem látott kedves és energikus nőt, és meg kell állapítanunk, hogy az átváltoztatás igencsak sikeresen végződött, ugyanis a középkorú nő egyenesen sugárzik.

Sokan mondják, hogy a külső nem minden, viszont lehet, hogy épp egy fizikai átváltozás szükséges ahhoz, hogy újra életerőre kapj.

Janettel is ez történt, és a végeredményt te magad is megnézheted itt:

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek