KezdőlapZeneVideóklipekVideóklip: AŽUR - Másra vártunk

Videóklip: AŽUR – Másra vártunk

-

Elbűvöl és magával ragad – ilyen lett az új AŽUR klip. Igazi költeménnyel jelentkezik a budapesti alternatív pop-rock banda, az AŽUR. A „Másra vártunk” zeneileg és szövegileg is rendkívül összetett, és a dal a zenekar első, „Titkod vagyok én” című albumán hallható.

Hirdetés

A 2016-ban alakult AŽUR-ra jellemző a különböző stíluselemek merész vegyítése, ami egy igazán különleges hangzásvilágot ad a számoknak. A „Másra vártunk” izgalmas dallamvezetése mellett személyes hangvételű szövegével is mélyen a hallgatók szívébe nyúl.

„A Másra vártunk elég komplex értelmű dal. Szól egy régi legjobb barátomról, aki kétes ügyekbe keveredett és egy időben csak különböző kapszuláktól lett boldogabb. Szól apukámról, aki szintén piruláktól lett jobban, csak nem az éjszakában, hanem egy kórházban, és aztán már nem lett jobban. Továbbá szól minden olyan emberről, aki valamilyen külső tényezőtől várja a boldogságot, és közben nem veszi észre, hogy valójában egyre távolabb kerül tőle.” – mondta Baka Rebeka, a zenekar énekesnője.

Hirdetés

„Ez a dal se nem kimondottan szomorú, se nem vidám, mégis mindkét hangulatot tartalmazza.” – fogalmazott Zita, a banda billentyűse.

Ezeket az ambivalens érzelmeket a klip művészi képvilága is tökéletesen átadja, aminek forgatását Rebeka nagyon élvezte.

„Sokszor szégyenlős vagyok ilyen helyzetekben, és egyáltalán nem vagyok jó színész. Most viszont sikerült úgy instruálnia Rozinak, a rendezőnek, hogy szinte teljesen felszabadultam. Ez elég ritka és nagyon hálás vagyok érte.”

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek