KezdőlapHírekMeghan Markle hamarosan írói tehetségét is megcsillogtatja legújabb gyerekkönyvében!

Meghan Markle hamarosan írói tehetségét is megcsillogtatja legújabb gyerekkönyvében!

-

Meghan sussexi hercegné új területen bontogatja szárnyait és arra készül, hogy írói tehetségét is megcsillogtassa a világ előtt. Ám ahelyett, hogy a hercegnővé válás útjának fortélyairól írna, Meghan anyai mivoltából merített inspirációt a hamarosan megjelenő gyerekkönyvéhez.

Hirdetés

Egy, a királyi családhoz közel álló forrás megerősítette, hogy Meghan olyan gyerekkönyvet szeretne hamarosan publikálni, amely majd a kis Archie-nak is örömet fog szerezni.

„Az ötlet még nagyon gyerekcipőben jár, és egyelőre hivatalosan nem is kerül bejelentésre. De Meghan nagyon izgatott a lehetőség miatt és lelkesedéssel tölti el a tudat, hogy gyerekeknek írhat művet.” – árulta el a forrás.

Hirdetés

A hercegné egyelőre még válogat a könyv fő témáját illetően, mégis úgy tűnik, hogy az állatszeretete fog győzni. Meghan híres az állatmentő-akciókban való bekapcsolódásáért, sőt kitartóan kampányol a kisállatok befogadása mellett is.

„Kétségtelenül megváltoztatják az életed.” – írta egy befogadásról szóló publikáció előszavában.

„Imádja az állatokat és szereti megmenteni a kutyusokat, úgyhogy nagyon úgy tűnik, ilyen hangvételű könyvre számíthatunk” – folytatta a forrás.

https://www.instagram.com/p/B0ebh7tlnVl/?utm_source=ig_embed

Meghan nemrégiben vendégszerkesztőként közreműködött a Brit Vouge szeptemberi számában, ahol a nők sokszínűségéről, egyenlőségéről írt, így joggal jelenthetjük ki, hogy az írás nem áll messze Meghantől, és anyai teendői ellenére is lendülettel vág neki élete újabb kalandjának.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek