KezdőlapHírekSzomorú hírek Michael Schumacher állapotáról

Szomorú hírek Michael Schumacher állapotáról

-

Bernie Ecclestone Michael Schumacher állapotáról beszélt.

Hirdetés

Bernie Ecclestone nyilatkozata Michael Schumacher egészségi állapotáról megdöbbentette a Forma 1-es pilóta rajongóit. Bernie Ecclestone azt mondta, Schumacher „jelen pillanatban nincs velünk”.

A legendás Forma 1-es pilóta 2013-ban szenvedett síbalesetet, közvetlen ezután családja minden médiummal megszakította a kapcsolatot, állapotáról alig lehet tudni valamit, az viszont biztos, hogy nincs jó állapotban. Bernie Ecclestone egy decemberben megjelenő, a Schumacher család teljes támogatását élvező dokumentumfilmben tette a fenti kijelentést.

Hirdetés

A „Schumacher” című dokumentumfilm részletesen bemutatja Michael Schumacher pályafutását, életét és tragikus balesetét. Az előzetest osztották meg a német médiával, ebben hangzott el Bernie Ecclestone nyilatkozata, amely pontosan így szól: „Jelen pillanatban nincs velünk. De ha jobban lesz, megválaszolja az összes kérdést”.

A kijelentés egyszerre keltett pánikot és reményt a rajongók között. Egy német napilap szerint most nyilvánvalóvá vált, hogy a baleset következményei még mindig hatnak Michael Schumacher életére, ám remény is van arra, hogy jobban lesz.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek