Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Prince Michael Jackson, az elhunyt világsztár, Michael Jackson elsőszülött fia, megpróbált minél távolabb maradni a reflektorfénytől. Ennek ellenére a fiatalember bebizonyította, már cseppet sem egy kölyök, hanem egy felelősségteljes felnőtt vált belőle. Lediplomázott az egyetemen, és a zeneiparban foglalt állást: saját lemezkiadót működtet.

A 22 éves Prince a Loyola Marymount Egyetemen szerzett oklevelet múlt szombaton, a díjkiosztón pedig vele ünnepelt öccse, Blanket és unokatestvére, TJ Jackson.

„Prince, ez egy nagyon hosszú út volt, de sikerrel jártál. Tanulj továbbra is, fejlődj és légy odaadó. Annyira büszke vagyok rád! Szeretlek.” – fogalmazott TJ az Instagramon a fotó mellett, melyet Prince-szel közösen készített a diplomaosztón.

A fiatalember több interjúban is nyíltan beszélt az édesapjáról. Elmondta, hogy Michael Jackson a világ legjobb apukája volt, és mindenben támogatta a gyermekeit.

„Ahogy cseperedtünk, apa mindig azt ismételgette: ’nem érdekel, mit kezdesz az életeddel addig, míg boldog vagy, és a legjobb vagy abban, amit csinálsz. Ha kapus szeretnél lenni egy iskolában, akkor a legjobb kapusnak kell lenned.’ Szóval én úgy gondolom, ő most is támogatna minket, és minden próbálkozásunkban mellettünk állna.” – mesélte Prince Michael.

Jótékonysági szervezetet alapított, és egy saját lemezkiadója is van

A fiú bevallotta, minden tőle telhetőt megtesz, hogy méltó legyen az apja emlékére. Ezért is hozta létre a Heal LA nevű jótékonysági szervezetet, Michael Jackson Heal The World projektje nyomán, aminek keretében a bántalmazott gyermekeket és az utca embereit karolja fel.

Mindemellett a világsztár zene iránti szeretetét is örökölte, így saját lemezkiadót nyitott Kings Son (fordításban a király fia) Productions címmel. Híres zenészekkel és énekesekkel dolgozik együtt, akiknek videoklipeket is készít, de továbbra is mindent elkövet, hogy távol maradjon a reflektorfénytől.

„Prince-nek (azaz hercegnek) születtem, mert ezt a nevet kaptam. De apám csak hosszú évek után nyerhette el a popkirály címet, kemény munka, sok gyakorlás és nem kis áldozatok árán, hogy odáig felkapaszkodhasson. Szóval ez motivál engem. A nevem Prince, de a király fia vagyok. És ezért keményen meg fogok dolgozni, hogy kiérdemeljem ezt a nevet.” – fogalmazott a fiatalember.

Azt is elárulta, miért kellett maszkban mutatkoznia a nyilvánosság előtt

Michael Jackson csakis úgy engedte ki a fiait az utcára, ha az arcukat előbb eltakarták. Prince azt állítja, apja nem tágított ettől az elhatározásától, mert így akarta megóvni őket a lesifotósok „támadásától”. Eltakart arccal lehettek önmaguk, nem pedig a világsztár fiai, szóval közönséges gyerekekként élhették az életüket, és az arcukkal sem tömték tele a világsajtót.

„Azt mondta, azért kell maszkot viselnünk, mert azt szeretné, hogy élvezzük az életünket, az ő befolyása nélkül.” – vallotta Prince.