Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A királyi család tagjának lenni nemcsak dicsőséggel és hírnévvel jár, de számos más előnye is van, nem is csoda, hogy ilyen sokan irigyelik őket.

Egy texasi nő annyira rajong a királyi családba beházasodott Meghan Markleért, hogy csaknem 30.000 dollárt költött plasztikai beavatkozásokra, csak azért, hogy úgy nézzen ki, mint Harry herceg felesége.

A háromgyerekes, ügyvédként dolgozó Xochytl Greer futószalagszerűen feküdt kés alá, hogy megszabaduljon plusz kilóitól, és hogy arcban és orrban is a megszólalásig hasonlítson Sussex hercegnőjére. A radikális változást az ABC csatorna egyik műsora is dokumentálta. A nő annyira megszállottja Meghan Marklenek, hogy felsorolni is sok, mennyi plasztikai műtétet hajtottak végre rajta: orrplasztikázták, hasi-, és külső-belső combról történő zsírleszíváson esett át, brazil arcfelvarrást kapott, ráncait és szem alatti karikáit hialuronsavval töltötték fel, ajakfeltöltése volt, a botoxról nem is beszélve.

A 36 éves nő szerint, annyira jól sikerült a beavatkozás, hogy kisebbik lánya is azt hitte, Meghan Marklelt látja, akárhányszor meglátja Meghan Markle fotóit az újságban, mindig felkiált: “Anya, anya!”

“Nagyon szeretem őt (szerk. megj. Meghan Marklet), mindig úgy gondoltam, hogy egy finom, elegánz személyiség, akivel sok közös van bennünk, nagyon szép nő.” – mondta Greer a Nightline című műsorban. Arra a kérdésre, hogy mi késztette erre a drasztikus lépésre, a nő elmondta: ki akart lépni abból a depresszióból, amit azután érzett, hogy megszülettek a gyerekei és teste már nem olyan volt, mint régen.

“A plasztikai műtéteknek köszönhetően sokkal nagyobb az önbizalmam, de emellett eljárok terápiára is, hogy a lelkemmel is foglalkozzak.” – mondta Xochytl Greer.