Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Tökéletesen kiparodizálják a jelenlegi oktatás helyzetét és a diákok nemtörődömséget.

Újabb zseniális klippel rukkolt elő a Pamkutya formáció, akik ezúttal a magyar oktatásról készítettek dalt, a Folow The Flow zenekart Nem tudja senki című dalára.

A srácok új videója egyből felrobbantotta az internetet, csaknem két nap alatt több mint 1 millió nézettséget produkálva.

“Elképesztő, bárcsak hatással lenne az oktatásra ez a paródia. Noha részben diákok is bűnösek, a tantárgyak és a rendszer az ami igazán tönkre teszi az embereket. Bevallom én is rendszeresen szoktam például angolon szunyókálni, de ezt sajnos hagyja is a tanár ami pedig gond. A tantárgyak érdekes részét kihagyják, a száraz leckéket kell bemagolni, mégha nem is mindenesetben. Mennyi érdekes lehetőséget fecsérelnek el az oktatás felesleges részével :(“ – írja az egyik rajongó a videó alatt.

“Nagyon elkaptátok a témát, aktuális, célközönséget érinti és remekül kidolgoztátok. Le a kalappal! Nagyon tetszett!” – írja egy másik.

Nos a srácok valóban keményen beletrafáltak a jelenkori helyzetbe, ha így folytatjuk szomorú jövő vár az új generációra.