Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Terhessége hetedik hónapjában, Sussex hercegnéje néhány napra elutazott Londonból, és New Yorkba repült, hogy a legjobb barátnői körében megtarthassa a népszerű amerikai stílusú babaváró bulit, a baby showert. Meghan Markle teljesen egyedül utazott a rendezvényre, legalábbis ami a róla készült lesifotókból kiderült.

A hercegnét ugyanis Manhattanben kapták lencsevégre, az általa választott ötcsillagos szállodában, a The Markban. Kísérője azonban csak Abigail Spencer volt, az egykori kolléganője a Briliáns elmék (Suits) című sorozatból, akivel épp a Met Breuer képzőművészeti múzeum felé tartott.

Meghan ezúttal is hozta a letisztult és elegáns formáját, ami az öltözékét illeti: egy csodás fekete William Wintage ruhát öltött magára, nude magassarkúval. Este pedig Serena Williams teniszező társaságában vacsorázott, Ralph Lauren éttermében, ahol már egy Victoria Beckham-szettben mutatkozott, egy stílusos Stella McCartney táskával kiegészítve.

Ne felejts el lapozni az Instagram-galériáért!

A babavárót a hercegné legjobb barátnője, Jessica Mulroney szervezte, és a napokban kerül sorra, a The Mark egyik legimpozánsabb lakosztályában. Mindössze 15 személy hivatalos az eseményre, mind-mind közeli barátnők Meghan ismerősi köréből. Amolyan csajos kis összejövetel lesz, melyről a hercegné biztosan sok szép ajándékkal fog hazatérni a londoni otthonába.