KezdőlapHírekÚjabb botrány a brit királyi családban: Vilmos herceg tudomást sem akar szerezni...

Újabb botrány a brit királyi családban: Vilmos herceg tudomást sem akar szerezni Meghan Markelről

-

Bár mindent megtettek, hogy boldog, összetartó családnak tűnjenek a karácsonyi szentmisén, a brit királyi család tagjai között egyértelműen feszültség uralkodik. Már többször is felröppent a pletyka, hogy a Cambridge-i és a Sussex-i hercegi pár nem jön ki egymással, de ezt a Palota azonnal meg is cáfolta. Ám az apró, ellenszenves gesztusok annyira nyilvánvalók, hogy nem lehet nem hinni nekik!

Hirdetés

Miközben Kate Middleton és Meghan Markle kedvesen mosolygott egymásra, és a legjobb barátnők módjára társalgott az ünnep első napján, addig a két fivér, Vilmos és Harry alig szólt egymáshoz, ami azért is furcsa, mert az elmúlt években elválaszthatatlanok voltak egymástól.

Vilmos a sógornőjének sem tulajdonított nagyobb figyelmet. És igazából ez az, ami feltűnt a szentmise körül sürgő-forgó újságíróknak. Miután véget ért a szertartás, a Cambridge-i és Sussex-i hercegi pár együtt hagyta el a templomot, Vilmos azonban szívesebben foglalkozott a sáljának az elrendezésével, minthogy Meghan Markle-lel társalogjon. A gesztusa egyértelműen csak elterelés volt, hogy megelőzzön egy lehetséges beszélgetést a sógornőjével.

Hirdetés

A testvérek közti egyre nyilvánvalóbb feszültség is arra utal, hogy valami nagyon nincs rendben az uralkodó családban, a pletykák pedig valósak.

A konfliktushelyzet azóta áll fenn, amióta Harry herceg beolvasott Vilmosnak, amiért nem segíti eléggé Meghan Marklet abban, hogy beilleszkedjen a Palota életébe. De igazából azóta vannak gondok, amióta az amerikai ex-színésznő Sussex hercegnéjeként próbálja sárba tiporni a sok száz éves brit királyi hagyományt, mindezt gyermeteg ártatlansággal.

Sokan azt állítják, Meghan Markle viszi majd csődbe a brit monarchiát. És még többen suttogják, a Palota berkein belül is, hogy a bájos pofi és a szerény viselkedés mögött igazából egy karrierista, hírnévre szomjazó, önző kis nőszemély lakozik, akit egyedül csak az érdekel, hogy Harry herceg hátán felkapaszkodhasson a ranglista élére.

Az elköltözésük sem véletlen, és állítólag miatta mondott fel az Udvar egyik legrégebbi alkalmazottja, Samantha Cohen is. Kiállhatatlan, parancsoló viselkedése miatt a személyzet is utálja, mint ahogyan sehogy sem jön ki a sógornőjével, Katalinnal sem. Fittyet hány a személyi asszisztense tanácsaira, mindenben a saját feje után megy. Harry szemei előtt pedig túl sűrű még a rózsaszín köd ahhoz, hogy összerakhassa a kirakós darabkáit…

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek