Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Szülőnek lenni olykor bizony elég nehéz feladat, és ez alól még a brit királyi család fiatal tagjai sem kivételek. A brit trón várományosának, Vilmos hercegnek, és feleségének Katalinnak, már 3 gyereke van, és közben eleget kell tenniük protokolláris kötelességeinek, így náluk sem fenékig tejföl az élet.

Katalin hercegnő nemrég a Londonban szervezett Family Action nevű jótékonysági szervezet rendezvényén vett részt, ahol elmondta, bizony ő is küzd az anyasággal, és sokszor jelent kihívást az ötéves György herceg, a hároméves Sarolta hercegnő, és 8 hónapos Lajos herceg nevelése, annak ellenére, hogy biztosítva van a támogatás, hiszen dadák és bébiszitterek is segítik a hercegnőt.

“Nagyon sok örömet okoznak a gyerekek, mikor még nagyon kicsik, de ha már elmúlnak egyévesek, a gondok is megsokszorozódnak. És ezen minden szülő keresztülesik” – idézte a 37 éves hercegnőt a The Daily Mail, aki őszinte beszédéért tapsban részesült.

“Nagy támogatónk a családsegítő akciónknak, és még beszélni tud arról is, hogy ő sem képez kivételt, amikor a családi nehézségek kerülnek szóba. Ezért is példakép számunkra” – nyilatkozta az egyik önkéntes.

A Family Action szervezet egy telefonos adományvonalat hozott létre, amelynek hívásával a rászoruló családokat segíthetik a jótékony, érzőszívű emberek. E a kezdeményezés mellé állt oda a hercegnő.