Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Fiatalkorában, Sarah Ferguson és Diana hercegnő hevesen versengett egymással, és „fegyverként használták a sajtót” – állította nem is olyan régen egy brit királyi életrajzíró. Mindezek ellenére, a két nő már gyerekkora óta a legjobb barátnő volt, és még közelebb kerültek egymáshoz akkor, amikor teljesen véletlenül egymás sógornői lettek.

Sarah egy interjú keretében számolt be arról, hogy ő és Diana igazából negyedfokú unokatestvérek voltak, az édesanyáik pedig amellett, hogy iskolatársak voltak, a legjobb barátnők is. York hercegnéje a Jó reggelt, Britannia (Good Morning Britain) című műsor meghívottja volt, melynek keretében a fentiekhez hasonló izgalmas részleteket fedett fel a Lady Dianával való kapcsolatából.

Sarah Ferguson úgy véli, ha még ma is élne, Wales hercegnője nagyon örülne a két fia, Vilmos és Harry esküvőjének.

„Nagyon büszke lenne a gyermekeire. Biztosan a következőket mondta volna: ’Nem hiszem el, hogy a fiaim már így megnőttek, és ilyen jól megy soruk!’ Meggyőződéssel hiszem, hogy a menyeire, Katalinra és Meghanre is nagyon büszke lenne. Biztosan szeretné megölelni őket, és a következő szavakat intézné hozzájuk: ’Nagyon jól csináljátok!’.” – mondta.

Diana és Fergie nagyjából egy éve nem beszéltek, közvetlenül a hercegnő tragikus halála előtt.

„Tényleg nagyon hiányzik nekem Diana. Nagyon szerettem őt. A legszomorúbb dolog az egészben, hogy körülbelül egy évig nem is beszéltünk egymással, nekem pedig fogalmam sincs, miért…” – nyilatkozta Sarah Ferguson egy nemzetközi magazinnak.