Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Vasárnap hunyt el Andy Vajna, 75 éves volt.

Életének 75. életévében elhunyt Andy Vajna, akinek ilyen volt az utolsó napja. A magyar filmproducerről a Hollywood-i sztárok is megemlékeztek, de ma reggel a Rádió1 műsorában a Balázsék című műsorban is felelevenítették egykori főnöküket.

“Ismerve Andyt, ő azt várná tőlünk, hogy vezessük ugyanúgy a műsort. Jól seggbe rúgna minket, ha azt mondanánk, hogy nem röhögünk, nem vagyunk vidámak. Az egész rádió nagyon sokat köszönhet neki. Jó irányító és stratéga volt és itt a rádiónál is mindenki nagyon szerette, mert egy jószívű, jó természetű ember volt” – nyilatkozta a hétfői adásban Sebestyén Balázs.

Ezt már olvastad? Így búcsúzik Vajna Tímea férjétől, Andy Vajnától

“Érdekes volt olvasni, hogy hosszú ideje beteg volt. Amikor utoljára láttam, még nagy tervei voltak, főzött és kicsattant az egészségtől. Korai lenne arról beszélni, hogy mi lesz a rádióval, de csomó mindent szeretett volna még megvalósítani. Az jutott neki ami a legszebb, hogy lefekszel és elalszol, méltósággal vacsorázol még egyet előtte és nincs az a hosszú elmúlás.” – tette hozzá Balázs, akit megdöbbent, hogy az emberek rosszindulatú megjegyzéseket tesznek a volt producerrel.

Vadon Jani is csatlakozott a beszélgetéshez, és megjegyezte:

“Nem a semmiből jött haver volt. A legkorrektebb főnökünk volt. Kőkemény volt. Mi rosszat nem tudunk mondani és részvétünk annak, aki őszintén érdek nélkül szerette.”