Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Szekér Gergő alig volt 9 éves, amikor édesanyját kegyetlenül meggyilkolták.

Szekér Gergőt mindenki az X-Faktorban ismerte meg, a 23 éves fiú új dalában komoly témát dolgoz fel: a Madár, repülj! című dal édesanyja elvesztéséről szól.

“Nemrégiben jöttem rá, hogy sok mindent el kell engednem az életben. A fájdalmat, a keserűséget, a haragot, azt, ami hátráltat abban, hogy a jelenre és a jövőre koncentráljak. Ez persze, nem azt jelenti, hogy el akarom felejteni anyut, mert őt sosem lehet. Nincs nap, hogy ne hiányozna, ne gondolnék arra, mit mondana, ha most itt lenne. Ám pont ez a “mi lenne, ha…” érzés az, amitől sokszor szomorú leszek. Szeretnék túllépni a fájdalmakon, de teljesen sosem tudom majd feldolgozni azt, ami történt.” – nyilatkozta a Blikknek az énekes.

Gergő saját maga írta a dalt, amely elindul A Dal 2019-es mezőnyében.

“Azt gondolom, terápiás jelleggel most kiírtam magamból mindent, hogy túlléphessek a múlton. Volt, hogy a próbákon elsírtam magam, mert felszakadtak a régi sebek. Szeretném, ha megértenék, amiről szól, hogy mindenből lehet tanulni. Én is sokat tapasztaltam amiatt, hogy ilyen korán elveszítettem anyut.” – mondta az énekes, aki nagymamájának és édesapjának is megmutatta a dalt.