Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Majka a TV2-nek azt is elárulta, hogy folyamatosan tartotta a kapcsolatot Curtisszel.

Tavaly robbant a bomba, amikor Majka egy koncerten bejelentette, hogy megszakítja a kapcsolatot zenésztársával, Szék Attilával, mert az nem tud leállni a drogokkal. Curtis hétfőn jelentette be, hogy belátta, beteg és elvonókúrára megy.

Curtis hétfői bejelentésekor Majkának is üzent, aki szűkszavúan válaszolt is neki közösségi oldalán. Most azonban a Mokka stábjának hosszasabban beszélt egykori barátjáról.

“Az az igazság, hogy én Attilával egyfolytában tartottam a kapcsolatot. Az, hogy a média ebből mit mutatott, meg hogy néha ő miket írt ki a Facebookra, azt sok minden másnak betudtam. Neki meg kellett volna védenie magát. (…) Én már sokszor hallottam azt, hogy ő meg fog gyógyulni. Ha most tényleg elindult azon az úton, hogy meg akar gyógyulni, akkor én ennek rettenetesen örülök. Azt gondolom, hogy egy embert a tettei minősítik, mondani mindent lehet. Viszont én szeretném a legjobban, mert nekem az életben nem lesz még egy olyan partnerem a színpadon, mint az Attila volt. Nem miattunk, nem a zenekar miatt, és nem is a közös barátságunk miatt kell kilábalnia ebből, neki ki ebből kell jönnie ebből önmaga miatt, azért, hogy az élete rendbe jöjjön és észrevegye, hogy azok az emberek, az a sok barom, aki körülveszi és oltogatja, azok mennyire károsak rá. Neveket is tudnék mondani nagyon sokat, de sajnos nincs elég idő erre. (…) Annyi minden van, amit lehetne mesélni, viszont az objektív információkat nagyon kevesen tudják ezzel az üggyel kapcsolatban. Mindenki, aki a színpadon van, a Széki Attilának szurkol. Ha megtette az első lépést, akkor a legnehezebb már tényleg megvolt, és innentől kezdve csak ki kell bírni azt az időszakot. Az se lesz könnyű” – mondta Majka, aki jelenleg a 100 Tagú Cigányzenekarral próbál.