Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A világhírű pilóta ma töltötte be az 50. életévét.

Nyílt levelet tett közzé Michael Schumacher családja a Forma 1-es pilóta január 3-i születésnapja alkalmából. Az autóversenyző családja szinte soha nem nyilatkozik Schumacher állapotáról, gyakorlatilag a családtól semmit nem lehet tudni, de a mostani közleményből sem derül ki sok minden.

“Örülünk és tiszta szívünkből köszönetet mondunk azért, hogy Michael 50. születésnapját holnap vele és velünk ünneplitek. Neki, nekünk és nektek is ajándékul a Keep Fighting Alapítványunk létrehozott egy virtuális múzeumot” – olvasható a Facebookra közzétett bejegyzésben.

A mától elérhető okostelefonos applikáció segítségével “közösen átélhetjük Michael sikereit”. A család azt írja, a figyelmet ismét Schumacher győzelmeire és rekordjaira szeretnék irányítani.

“Biztosak lehettek benne, hogy a legjobb kezekben van, és hogy minden emberileg lehetségeset megteszünk azért, hogy segítsük őt. Kérjük a megértéseteket, ha Michael kívánságának megfelelően, ahogy korábban és mindig, magánügyként kezeljük az oly érzékeny témának számító egészségi állapotát! Egyben szívből köszönjük a barátságotokat, és egészségben, boldogságban gazdag 2019-es évet kívánunk!” – írta a család a közleménybe.