KezdőlapHírekBrad Pitt boldog, hogy végre megszabadult Angelina Jolie-tól: „Bosszúálló nőszemély, és mindent...

Brad Pitt boldog, hogy végre megszabadult Angelina Jolie-tól: „Bosszúálló nőszemély, és mindent irányítani akar!”

-

A szerelmet egyetlen apró lépés választja el a gyűlölettől. Erre több példát is fel tudnánk sorolni, de mind közül a legfrissebb és talán a leglátványosabb Brad Pitt és Angelina Jolie története. Az egykori álompár 2016 szeptemberében vált el, 12 évnyi házasság után. Őrülten szerették egymást, aztán egyszer csak robbant a bomba, amikor senki sem számított rá.

Hirdetés

Az utóbbi két évben a két világsztár egyebet sem csinált, mint egymás húsába vájt, és minden eszközt bevetett a céljai eléréséért. Mindketten a gyerekek felügyeleti jogáért harcoltak, a küzdelmük során pedig sok szennyest kiteregettek egymásról.

Bár Angelina Jolie foggal-körömmel ragaszkodott ahhoz, hogy mindenéből kiforgassa a volt férjét, Brad Pittnek sikerült mégis megszereznie, amit akart, és ami helyes: a közös felügyeletet a hat gyerek fölött, illetve a szabad látogatás jogát anélkül, hogy szociális gondozók lihegnének a nyakába. Magyarul, a színésznek ugyanannyi szülői joga van a gyerekei fölött, mint ex-feleségének.

Hirdetés

Bírósági perek sokasága után, Brad Pitt végre felszusszanhat. Ismerősei szerint, a hollywoodi világsztár örül, hogy végre megszabadult Angelina Jolie-tól.

„Brad úgy véli, hogy Angelina és a válási módszerei magasfokú képmutatásról adtak tanúbizonyságot. Bosszúálló nőszemély, és mindent irányítani akar. A hosszas folyamat, melyet a válásuknak szentelt, és a háború, melyet a gyerekek felügyeleti jogáért indított, csak megerősítette Bradet a meggyőződéseiben. Ő ugyanis egyre biztosabb abban, hogy jól cselekedett, amikor aláírta a válókeresetet.” – nyilatkozta egy névtelen forrás a színész környezetéből.

Régebb egy dadus, aki a Brangelina-házaspárnak dolgozott, is beszámolt a sztárpár kapcsolatáról. Azt vallotta, Angelina folyton depressziós és féltékeny volt, képtelen volt arra, hogy uralkodjon az érzelmein. Kiborították a személyes kudarcai, és nem tudta elviselni, hogy Brad Pitt többet keresett nála. Aztán, amikor a színész elment hazulról, hűtlenséggel vádolta.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek