Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Mint minden évben, a brit királyi család ezúttal is Sandringhamben tölti a karácsonyt. Ez egy kedves kis település London szomszédságában, ahol II. Erzsébetnek egy takaros kis birtoka áll. A felröppenő hírek szerint, idén Harry herceg és Meghan Markle is elkíséri a királynőt az ünnep első napjára betervezett hivatalos programokon.

A brit királyi család apraja-nagyja részt vesz majd a Szent Mária-Magdolna templomban tartandó karácsonyi szertartáson, aztán együtt ülnek az ünnepi asztalhoz, ami körül megosztják egymással az ezévből származó legszebb emlékeiket. A hab a tortán pedig csak ezután következik: a sussexi hercegné élete első royal-karácsonyát a TV képernyője előtt fogja tölteni!

Az étkezést követően, a királyi család ugyanis a szalonba szokott visszavonulni, hogy megtekinthesse az EastEnders című TV-sorozat ünnepi kiadását. II. Erzsébet imádja ezt a sorozatot, amiből aztán karácsonyi hagyományt teremtett. Mondanunk sem kell, hogy a mozizáson a jelenlét minden egyes családtagnak kötelező, mint ahogyan Őfelsége ünnepi beszédéről sem szabad lemaradnia senkinek.

Bár Meghan Markle arról vált híressé, hogy sorban szegi meg a brit királyi protokollt, a karácsonyi hagyományok alól azonban tilos lesz kibújnia.