KezdőlapHírekFülöp herceg levele Diana hercegnőhöz: “Egyetlen normális férfi sem hagyott volna el...

Fülöp herceg levele Diana hercegnőhöz: “Egyetlen normális férfi sem hagyott volna el téged Kamilláért!”

-

Az akkori sajtóhírek szerint II. Erzsébet brit királynő nem volt túl oda az egyre több botrányt és feltűnést keltő Diana hercegnőért, azonban a királynő férjének, Fülöp hercegnek 1992-ben, Lady Di-nek címzett leveléből kiderül, hogy a dolgok egyáltalán nem így álltak.

Hirdetés

Az Oggi magazin szerint Fülöp herceg 1992-ben írt levelében tudatja Diana-val, hogy a királynő és ő sem ért egyet azzal, hogy a trónörökös Károly herceg szerelmi kapcsolatot ápol Camilla Parker-Bowles-al, mindketten Diana hercegnő pártján állnak.

A levelében Fülöp herceg kritikákat fogalmaz meg a fiával szemben, aki elmondása szerint, nevetség tárgyává tette a királyi udvart és a palotát azzal, hogy a szeretőjéért képes volt felrúgni a házasságát.

Hirdetés

“Sosem gondoltam volna, hogy valaha is képes lesz téged elhagyni. Azt gondoltam, hogy egy normális férfi sem cserélne le téged Kamilláért” – írta Fülöp herceg a levelében, legalábbis a lap állítása szerint.

Károly apja azt is megjegyezte, hogy szerinte a fia nagy baklövést követett el, hogy képes volt a tekintélyét aláásni azzal, hogy a feleségét elhagyja egy másik nő kedvéért.

Ezt már olvastad? Ezt mondta Diana hercegnő Camilla Parkernek, amikor megtudta, hogy Károly herceg szeretője

Ezután Diana apósa felajánlotta szolgálatait, hogy megpróbál közvetíteni fia és menye között, noha, megjegyezte, nincs jártassága a párkapcsolati tanácsadásban.

Diana hercegnő és Károly herceg 1996 augusztus 28-án váltak el, a válás után Diana 17 millió angol fontot kapott, és egy kikötést, hogy soha többé nem nyilatkozhat a sajtónak ezzel kapcsolatban.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek