Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Molnár Ferenc Caramel felesége áprilisban inaktiválta az Instagram-oldalát, mert nem bírta a sok negatív kommentet, miután kiderült, kislánya leukémiás. Úgy tűnik, oldala ismét aktív, megjelent rajta egy új családi fotó.

Megérkezett Caramel új dala. Hallgasd meg a 'Használd a szívedet' című dalt

Molnár-Szilágyi Szilvi tavasszal közölte követőivel, hogy kislányuk leukémiás, beszámolt a kislány első műtétjéről és megköszönte a véradóknak a segítséget, a sok támogató üzenetet. Ám a pozitív üzenetek mellett rengeteg mocskolódó üzenet is érkezett, így Caramel felesége úgy döntött, bezárja egy időre Instagram-oldalát.

“Jólesett a sok erő és szeretet, amit tőletek kaptunk az elmúlt pár napban, de egy-két ember undorító like-vadásznak tart, amiért Szofiról posztoltam, amióta kiderült a betegségünk. Az én lelkem nem bír el több mocskot és gonoszságot, ezért most felfüggesztem a profilomat. CSAK ERŐT AKARTAM ADNI MÁSOKNAK ÉS GYŰJTENI. Úgy tűnik, ez a mai világban nem lehetséges” – írta áprilisban Caramel felesége.

Molnár-Szilágyi Szilvi új bejegyzésében egy közös családi fotót posztolt, mellé pedig egy gyönyörű idézetet is csatolt. Sajnos a fotót nem oszthatjuk meg, de itt megnézhetitek.

„Azokért az időkért, mikor mellettem álltál.
Az összes igazságért, amit megmutattál.
Az összes vidámságért, amit az életembe hozol.
Minden rossz dologért, amit rendbe hoztál.
Minden álomért, amit együtt megvalósítunk.
Az összes szeretetért, amit találtam benned.
Örökké hálás leszek. Te vagy az egyetlen, aki felemelt. Soha ne hagyj elesni. Te vagy az egyetlen, aki mindenen keresztül, képes látni engem. Te vagy az erőm, mikor gyenge vagyok. Te vagy a mosolyom, mikor nem tudok beszélni. Te vagy a szemem, amikor nem vagyok képes látni. Te meglátod bennem a legjobbat. Felemelsz engem, amikor nem tudok odaérni. Hitet adsz nekem, mert elhiszed a szereteted miatt vagyok az, aki vagyok.
Szárnyakat adsz nekem és hagysz repülni.
Amikor megérinted a kezem, képes vagyok megérinteni az eget. Amikor elvesztettem a hitem, te visszaadtad nekem. Te mellettem állsz és én kihúzom magam. Hálás vagyok minden egyes napért, amit nekem adsz.
Talán nem tudok sok mindent, de annyit igen, hogy tudjam, ez igaz. Áldott vagyok, mert te szeretsz. Mindig itt vagy nekem.
Mint a lágy szél, ami engem is magával visz.
Mint a fény a sötétségben, a szereteted úgy ragyogja be az életemet. Te vagy az ihletem.
Túl a hazugságokon, te vagy az igazság.
A világom egy jobb hely lett miattad. Szereteted miatt vagyok az, aki vagyok”
– írta a fiatal anyuka.