Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Harry herceg és Meghan Markle nem lesznek házasok, míg boldogan élnek és meg nem halnak – legalábbis ezt állítja Diana hercegnő egyik barátnője, aki médiumként keresi a kenyerét, és akinek a szolgálatait a néhai hercegnő is gyakran igénybe vette. A látnok ugyanis biztos benne, hogy napjaink legszebb és legkedveltebb szerelmes párja három éven belül beadja a válókeresetet.

Simone Simmons, az 58 éves médium azt is megjósolta, hogy Sussex hercegének és hercegnéjének két gyermeke születik, de nem egymás társaként élik meg az öregkort. Meghan lesz, aki ki akar majd lépni a házasságból, a döntése pedig teljesen lesokkolja a brit herceget. Fogalma sem lesz, mi csap le rá – nyomatékosított a jósnő.

Simone, aki azt állítja, állandó kapcsolatban áll Dianával, nagyon aggódik Harryért, hiszen a fiú legalább annyira érzékeny, mint amilyen az édesanyja volt.

„Két és fél, esetleg három évet adok a házasságuknak.” – sújt le a médium jövendőmondása, amin biztosan sokan kiakadnak majd.

Simone, aki egyébként egy könyvet is írt a szívek hercegnőjéről, melyet Diana: The Last Word (Diana, az utolsó szó) címmel publikált, még azelőtt megmondta, hogy Meghan Markle várandós, mielőtt a pletykák felröppentek volna, vagy azt bármilyen hivatalos forrás megerősítette volna. Az arckifejezéséből látta – állítja, ugyanis egy nő arcára minden rá van írva.

És ez még nem minden, amit a királyi családdal kapcsolatban feltárt előtte a jövő! A 28 éves Eugenia hercegnő és Jack Brooksbank házasságáról például csak optimistán vélekedik, ami pedig a hercegnő szüleit illeti, Simone szerint András herceg és Sarah Ferguson ismét összejön, 20 évvel a válásuk után. Addig viszont Fülöp herceg már rég nem lesz közöttünk.

Szerinted van alapja a jövendőmondó jóslatainak?