Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Nem értek véget Boros Lajos megpróbáltatásai.

MTI Fotó: Beliczay László

Öt héten keresztül feküdt kómában Boros Lajos szívbillentyű műtéte után, ám a megpróbáltatásai azóta sem értek véget, ugyanis hamarosan ismét meg kell operálni a prosztatájával.

Évek óta gond van Boros Lajos prosztatájával, de az újabb beavatkozásra várni kell még, mivel erősen legyengült, és még szedi a vérhígítót is – napi 16 másik tabletta mellett. A népszerű rádiós jelenleg konditerembe jár és hízókúrán van.

Három szívbillentyűt cseréltek ki Boros Lajos mellkasában, aki a műtét után öt héten keresztül kómában feküdt. A rádiós megpróbáltatásai azonban nem értek véget, ugyanis minél előbb meg kell operálni a prosztatáját. Családja nehéz döntést kellett meghozzon, amikor a rádiós kómában feküdt.

“Döntési helyzetbe is kerülhettek, mert egy darabig semmi sem volt biztos. Ez az én hibám volt, de egyszerűen nem is számoltam ilyesmivel, ahogy végrendeletet sem írtam. Nem fogtam fel olyan súlyosnak az egészet. Nem halni készültem, hanem egészségesen élni. Tulajdonképpen Vali kezébe tettem az életemet, mert voltak kétséges napok, percek, amikor alig volt esélyem a túlélésre” – mesélte Boros Lajos a Blikknek, aki a konditerem legidősebb sportolója.

“Amikor hazakerültem, még alig tudtam megállni a lábamon. Az ötheti kóma miatt legyengültek az izmaim, az emésztésem, nyolc kilót fogytam. Most viszont büntetlenül ehetek mindent, amit eddig nem Napi 16 perc futópad, persze, sétálva, ezt egy percekkel növelhetem, mellé egy kicsi kerékpározás, utána az edzővel csocsózok egy kicsit, de járok gyógytornára is!” – mondta Boros a lapnak.

A rádiós azt is elmondta, családjának, feleségének Valinak és három fiának, Dénesnek, Daninak és Dávidnak köszönheti, hogy még él.

“Valósággal visszahúzott az életbe a családom.” – mondta.