Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az énekesnő azonban nem volt hajlandó lemondani a gyerekéről.

Kollányi Zsuzsi énekesnő a napokban jelentette be, hogy ikreket szült, azután, hogy augusztus elei szülése csak egy kisbaba érkezéséről szólt. Az énekesnő a Mokkában beszélt terhességéről és a babavárásról, többek között egy orvos döbbenetes tanácsáról.

Az énekesnő sokáig titkolta, hogy ikreknek adott életét, mert nehéz terhessége volt. A 12. héttől állandó orvosi felügyelet állt, mindenre figyelnie kellett, hogy babáival ne történjen baj.

“Nagyon sok probléma volt a terhességem körül és emiatt nem volt annyira komfortos beszélnünk erről a tényről, meg hát nyilván nekünk az volt a legfontosabb, hogy minden rendben legyen mind a két gyermekünkkel. Veszélyeztetett terhes voltam, meg az egyik gyermekemet műteni kellett egyből a születése után” – mesélte a Mokkában az énekesnő, aki hozzátette az orvosok is csak ijesztgették őket.

“Volt olyan orvos, aki kifejezetten javasolta, hogy ha az ő családtagja lennek, akkor valószínűleg ő azt mondaná, hogy részleges megszakítás, mert hogy az lenne az egyszerűbb vagy biztonságosabb a másik gyermekem számára.” – tette hozzá Kollányi Zsuzsi, majd elmondta, amikor felsírtak a gyerekei minden értelmet kapott.

Az énekesnő két gyönyörű kisfiát is megmutatta, a piciket itt nézhetitek meg!