Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Ez a nő megszólalásig hasonlít Diana hercegnőre.

A nemzetközi bulvársajtó egy ideje csámcsog a témán, Diana hercegnőnek eltitkolt lánya van. A lánygyermek, aki mostanra már érett nővé cseperedett, még Diana és Károly házassága előtt született, a Sarah nevet kapta. A királyi palota nyomására a kislány nevelőszülőkhöz került, felnőttként az Egyesült Államokba költözött.

A GLOBE magazin szerint azért hagyta el Nagy-Britanniát, mert miután Károly herceg fülébe jutott, hogy ő azt gondolja, a trónörökös felel Diana hercegnő haláláért, életveszélyben érezte magát. A nemzetközi sajtó több fotót is közölt róla, amin jól látható, hogy nagyon hasonlít a szívek hercegnőjére.

Sarah úgy tűnik a tengerentúlon sem szakította meg a kapcsolatot a királyi családdal, ugyanis egy utazás során Katalin hercegnő és Vilmos herceg találkoztak a nővel.

Vannak olyan források is, akik azt mondják Sarah igazából Diana és Károly első gyereke, aki úgy született, hogy a palota kérésére petesejtet és spermát vettek le a királyi pártól, amit orvosuk nem semmisített meg, hanem kettejük örökítőanyagából embriót hozott létre, amit beültetett saját feleségébe, aki kihordta a valódi trónörököst. Sarah 10 hónappal hamarabb született, mint Vilmos, így az öröklési sorban is előrébb van, mint öccse. A felvételen állítólag a trónra való igényét jelentette be apjának, aki természetesen kiakadt a hír hallatán, írja a Femcafe.hu.

Mindkét feltételezés elég hajmeresztő, bizonyítéka senkinek nincs rá. A lányról készült fotó sokak szerint photoshoppal készült, a szemeket és az orrot is Lady Diana képéről másolták. A hazugságok azonban nem tudják kikezdeni a szívek királynőjének tekintélyét. A királyi család annyira súlytalannak érezte a feltételezéseket, hogy nem is reagált a hazugságokra.