Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Szívszorító interjúban beszélt Michael Schumacher barátja, Jean Todt a Forma 1-es pilóta állapotáról.

A Forma 1-es sztár állapotát hétpecsétes titok alatt őrzi családja, alig lehet tudni arról, hogy milyen Schumacher állapota, 2013 óta hírzárlatot hirdetett a család.

A volt pilóta közeli barátja, Jean Todt, aki a Nemzetközi Automobil Szövetség elnöke, elmondta havonta legalább kétszer meglátogatja a hétszeres világbajnokot.

A 72 éves Jean Todt, aki karrierje során együtt dolgozott a pilótával, egyike azon kevés embereknek, akinek megengedik, hogy meglátogassa Michael Schumachert.

“Bárcsak más lenne a helyzet” – nyilatkozta a sajtónak Todt.

Jean Todt régóta végig kísérte a német autóversenyző karrierjét, 1993 és 2007 között ő vezette a Scuderia Ferrari Formula–1-es csapatát. A férfi szerint a legjobb emléke az volt, amikor Schumacher 21 évesen megszerezte a világbajnoki címét.

Mindenkit meglepett Michael Schumacher menedzserének döntése

A férfi egy régi családi fotót is megmutatott, amin fia, felesége és Michael Schumacher szerepel, úgy utalt erre a három emberre, mint a legfontosabb szereplőkre az életében:

“Ők az én drágáim. Michael, Michelle és a fiam. Azt hiszem ez a kép akkor készült, amikor megnyertem a Légion d’Honneur nevezetű francia díjat. Mindannyian eljöttek ünnepelni. Ők mind szeretik egymást, ami igazán sokat jelent nekem.” – mondta Todt.

Michael Schumacher a francia Alpokban sérült meg, amikor egy sziklába ütötte fejét. Két életmentő műtétet hajtottak végre rajta, hónapokon át mesterséges kómában tartották, állapota viszont azóta is kritikus, jelenleg a hírek szerint éber kómában fekszik.

Arról, hogy pontosan milyen Michael Schumacher állapota, Todt semmit nem árult el.