Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

November elsején ünnepli 45. születésnapját Pataki Zita, aki egyáltalán nem érzi magát negyvenesnek, inkább egy fiatalos harmincas, bevallása szerint húszévesen nem nézett olyan jól ki, mint most.

Pataki Zita férjével immár hetedik éve van együtt, kapcsolatuk erős, boldog és harmonikus, a Best magazinnak meg is mutatta férjét, Attilát.

Az RTL Klub időjósa hét évvel ezelőtt találkozott először férjével, akivel kétnapos randit szerveztek, amit végigbeszélgettek, az időjós hat nap után édesanyjának megírta, megtalálta a férjét. Decemberben ünneplik hat éves házassági évfordulójukat.

“Nekünk nincsenek játszmáink, nincsenek titkaink egymás előtt, és nincsenek hangos veszekedések sem. Aki végigcsinált pár lombikprogramot, az már veszekedett épp eleget. Akkoriban a hormonok miatt annyira feszült voltam, hogy mindenbe belekötöttem, amit a férjem csinált” – mesélte a hetilapnak Pataki Zita.

Pataki Zita kapcsolata a férjével, Attilával a kritikus hetedik évbe ért. A műsorvezető azonban nem foglalkozik ezzel….

Posted by BEST Magazin on Tuesday, October 30, 2018

Az időjós 2017 őszén mesélt először arról, hogy nyolc sikertelen lombikprogramon van túl. Zita nemrég diétába fogott, ennek köszönhetően 8 kilót adott le pár hónap alatt.