Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A ma már 25 éves Cody Hall egy súlyos rendellenességgel jött a világra, amit orvosi szaknyelven hemangiomának, vagyis jóindulatú vérérdaganatnak neveznek.

A kislány arcának bal oldalát megtámadó esztétikai probléma először annyira súlyosnak tűnt, hogy az orvosok azt mondták a szülőknek, hogy Cody legfeljebb 6 éves koráig maradhat életben.

A kislány gyerekkora természetesen nem volt felhőtlen, hiszen senki sem akart barátkozni vele, társai legtöbbször féltek tőle, vagy kicsúfolták. A szülők ezért minden orvost, specialistát felkerestek, míg végül találtak egy szakembert, aki vállalta a műtétet.

A lány összesen 18 műtéten esett át, ezek többségére az Egyesült Államokban került sor, így a család egy vagyont költött a beavatkozásokra, hiszen több mint 230 ezer fontot kellett előteremteniük.

Azonban minden egyes font megérte, hiszen a lányuk végre megszabadult a csúnya daganatoktól, igazán boldog, visszatért az önbizalma, és rá is talált arra a férfira, akihez hozzá ment feleségül.

“Nagyon izgultam az esküvőm napján, még sírtam is. Azért meséltem el a történetemet, mert meg akartam mutatni az embereknek, hogy a legnehezebb helyzetekben is van megoldás, és a végén minden szép és jó lehet” – mondta meghatottan a lány.