Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az általános iskolában legtöbben részt vettünk táncos fellépéssel egybekötött évzáró ünnepségen. Akkor a legtöbb gyerek nem gondol arra, hogy mennyire jó is lenne ország-világnak megmutatni azt, hogy milyen tehetséges. Oscar Donelly ezt teljesen másképp gondolta, alig várta, hogy részt vehessen egy profi tehetségkutató műsorban.

Ez a 6 éves kissrác úgy táncol, mintha ő lenne Michael Flatley!

A 6 éves gyerek álma sikerült is, hiszen a Britain’s Got Talent műsor színpadán végre bemutathatta tudását a kíváncsi zsűrinek. A kis szőke gyerek kezdetben eléggé izgult, de aztán teljesen hatalmába kerítette a csillogás, a zene, és az adrenalin.

Akárcsak a kis Michael Flatley, olyan szenvedélyesen ropta a táncot. Már egészen kicsi korában is imádott táncolni, igaz akkor még csak a szülei hálószobájában gyakorolt. Oscar rajong a hagyományos ír táncért, és zenéért, mondhatni egyáltalán nem érdeklik a mostani menőbb irányzatok. Minden mozdulatán látszik, hogy az egész lelkéből érzi a ritmust.

Figyeld csak a lábait, úgy járnak, mintha zsinóron mozgatnák, és valósággal a levegőben repkednének az apró végtagok. Imádjuk ezt a kis srácot, és pillanatok alatt a zsűri tagjai is elolvadtak tőle. Nagyon tehetséges, teljes mértékben megérdemli, hogy a világ felfigyeljen rá.