Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az életben vannak, akik megtapasztalták a legszörnyűbb érzések egyikét, mikor a párjuk, szerelmük kezét örökre el kellett engedniük. Jessica Padger és vőlegénye, Kendall Murphy közös élete csodásan indult, idén szeptemberben házasodtak volna össze, hogy aztán kezdetét vegye a “boldogságban éltek, míg meg nem haltak” mesebeli történet.

Fotó: Jessica Padgett/Facebook

Kendall önkéntes tűzoltóként dolgozott, azonban tavaly novemberben egy ittas tűzoltó társa halálra gázolta. A tettes kétszer olyan gyorsan hajtott autójával, mint amennyi Indiana államban megengedett.

Ennek ellenére, 10 hónappal Kendall halála után, idén szeptemberben Jessica hófehér, csodaszép menyasszonyi ruhába bújt. A lány édesanyja, Katrina szólt Mandi Knepp fotósnak, hogy örökítse meg ezt a különleges napot, amelyen Kendall csak lélekben, odaföntről figyelve lehet jelen.

Az esküvőt már akkor elkezdték tervezni, mikor még Kendall élt, így ketten választották ki a menyasszonyi csokrot, a mostani szeptemberi szertartáson Jessica kezében az a csodaszép bokréta volt, amely később egy cowboy csizmába került, amelynek elején a következő felirat állt: “Bármerre is vigyen az utad, az őrangyalod mindig vigyázni fog rád, és melletted lesz. Szeretlek, Kendall.”

Fotó: Jessica Padgett/Facebook

Jessica elmondta: hogy ez a nap nem úgy sikerült, ahogyan azt a szerelmével eltervezték, de mindenkitől nagyon sok szeretetet kapott, és ez nagyon jólesett. Ugyan esküvői szertartás nem volt, de Jessica és Kendall barátai mind eljöttek az ünnepségre, sőt a menyasszony és az elhunyt vőlegény tanúi is felolvasták a jókívánságaikat, megemlékezésüket.

Fotó: Loving Life Photography/Facebook
Fotó: Loving Life Photography/Facebook

Jessica szerint nagyon nehéz, amikor elveszted a szerelmedet. “De ha valaki nagyon hiányzik, akkor az egyben áldás is, mert legalább az életedben volt egy különleges ember, aki igazán hiányozhat.”