Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Újabb Katalin hercegnéről készült videó tarol a világhálón, amitől garantált az olvadozás! Cambridge hercegnéje múlt héten tette meg első hivatalos látogatását, miután visszatért a szülési szabadságról. Ha ezt végignézed, semmi kétséged nem lesz afelől, hogy a gyönyörű Katalin, három gyerek édesanyja, rajong a kicsikért, és mint látható, remekül kijön velük.

Ezt válaszolta Katalin hercegné, amikor a kislány megkérdezte tőle, miért fotózzák őt folyton

Vilmos herceg felesége az elmúlt napokban tett látogatást a londoni Sayers Croft Forest & Wildlife Garden iskolába. A riporterek füle egy apró kis beszélgetésen akadt meg, melyet Katalin és egy aranyos kislány folytatott a parkban. A pillanatot azonnal lencsevégre kapták, és feltöltötték a közösségi oldalakra. Mondanunk sem kell, hogy a vizuális tartalom már bejárta a nagyvilágot!

A kislány, akit Lanwe-nak hívnak, összeszedte minden bátorságát, és megkérdezte a hercegnét, miért rohanják le a fényképészek, bármilyen eseményen is vegyen részt? Katalin válasza szinte azonnal érkezett, anélkül, hogy különösebben elgondolkodott volna rajta: „Téged fényképeznek, hiszen te egy különleges kislány vagy.” Lanwe-t azonban nem volt ilyen könnyű megtéveszteni, ezért rögtön felelt: „Nem, téged fényképeznek.”. Katalin még ekkor sem bizonytalanodott el, hanem a következőket válaszolta: „Azért jöttek, hogy a te gyönyörű iskoládat megnézhessék.”.

Hát nem imádnivaló ez a nő? Nyugodtan elmondhatta volna a kis Lanwe-nak, hogy ő egy hercegné, aki mindig a figyelem középpontjában van, egy fontos személy, akinek minden mozdulatát dokumentálják, és akinek a társaságában az átlagembernek esélye sincs „észrevevődni”. Katalin azonban ennél sokkal értelmesebb. Ő is túllát a rangon, a pozíciójával együtt járó fölényen, akárcsak Diana hercegnő. Ezért szeretik őt annyian!

Kate Middleton áprilisban adott életet harmadik gyermekének, második kisfiának, Lajos hercegnek. Azóta most szerepelt először a nyilvánosság előtt, az elmúlt hónapokban pedig a családjára és az újszülött babájára összpontosított.