KezdőlapHírekEl sem hiszed, milyen arcpirító ajándékkal lepte meg Diana hercegnő a 13...

El sem hiszed, milyen arcpirító ajándékkal lepte meg Diana hercegnő a 13 éves Vilmost!

-

Diana hercegnőt nemcsak kiváló humorérzékkel áldotta meg a sors, hanem imádta kényelmetlen helyzetekbe hozni a fiait, főként a születésnapjukon. Vilmos júniusban ünnepelte 36. születésnapját, de az édesanyjával együtt megült évfordulók ma már csak szép emlékek maradtak.

El sem hiszed, milyen arcpirító ajándékkal lepte meg Diana hercegnő a 13 éves Vilmost!

Hirdetés

Egyike ezen feledhetetlen családi élményeknek 23 évvel ezelőtt történt, amikor Vilmos betöltötte a 13-at. Az esemény fénypontja a szülinapi torta volt, mellyel Diana hercegnő lepte meg a fiát. A látvány egy életre beleégette magát a serdülőkor küszöbén álló hercegfi emlékezetébe, a tálcáról ugyanis két gigantikus női mell nézett fel rá, kínos helyzetbe hozva őt az egybegyűltek előtt.

Az arcpirító szituációknak itt még nincs vége. Csak hogy teljes legyen a kép, Diana hercegnő meghívta a fia partijára az akkoriban a karrierjük csúcsán lévő topmodelleket is: Claudia Schiffert, Christy Turlingtont és Naomi Campbellt. A kis Vilmosnak fogalma sem volt, mi várja őt otthon, így amikor hazaért az iskolából, teljesen összezavarodott.

Hirdetés

Az ünnepelttől interjút is vett egy TV-csatorna, ám szegény Vilmost megbénította az izgalom és a lámpaláz. Csak hebegett-habogott, és amikor azt kérdezték tőle, hogy milyen a szülinapja, azt válaszolta, Cindy Crawford is felköszöntötte őt, holott igazából Claudia Schifferről beszélt.

„Nagyon jól emlékszem arra napra, mert a hercegnő kijelentette, hogy fotómodellek is jönnek. Felvillanyozott a hír, mert én is meg szerettem volna ismerkedni velük, de aztán nem volt rá lehetőségem.” – idézte fel azt a napot Diana hercegnő volt szakácsa, Darren McGrady.

„Amikor azon a reggelen beértem dolgozni, és kinyitottam a hűtő ajtaját, a világ legnagyobb két női keblével találtam szemben magam. Mint kiderült, Diana hercegnő azokat a fia születésnapjára rendelte. Bárcsak lefényképezhettem volna! Fogalmam se volt erről a meglepetésről, így amikor megpillantottam a tortát, csak egy édes istenem jutott az eszembe. Megkérdeztem a komornyikot, mi a jóég ez? Ő mondta aztán, hogy ez lesz Diana ajándéka Vilmosnak a 13. szülinapjára.” – folytatta a szakács.

„A hercegnő imádott tréfát űzni, még akkor is, ha a vicc kockázatos volt és inkább függöny mögé illő. Ami pedig Vilmost illeti, lángolt az arca a torta látványától.” – tette hozzá az alkalmazott.

Darren négy évig dolgozott Dianának, a Kensington Palotában, a tragikus baleset napjáig. Elmondása szerint, a hercegnő szörnyű kukta volt.

„Nem tudott főzni, szörnyű szakácsnő volt, tényleg.” – emlékezett vissza McGrady.

„Mindig előre főztem, amikor szabadságra mentem. Hétfőtől péntekig dolgoztam, de mindig hagytam a hűtőben ételt a hétvégére is, mint például töltött paprikát, amit annyira szeretett ebédre fogyasztani hétvégenként.” – mesélte a szakács. A dobozokon pedig mindig hagyott egy cetlit, rajta egy számmal, hogy tudja majd a hercegnő, hányasra kell állítania a mikrót, amikor bedugja az ételt melegedni.

„Ennyire rémes volt ő a konyhában. Amikor a fiúk otthon voltak, akkor hétvégén is bementem főzni, de amikor csak a hercegnő tartózkodott a palotában, a hétvégéimet kivehettem.” – tesz pontot a történet végére Diana szakácsa.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek