Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Úgy emlékszünk Diana hercegnőre, mint a világ egyik legelegánsabb és legstílusosabb nőjére. Igen, tényleg volt ízlése, nem hiába másolták le az öltözködési szokásait az egész földkerekségen! Azonban még Wales hercegnőjének is voltak furcsa párosításai, melyekre a divatdiktátorok sokáig keresték a magyarázatot. Egyike ezeknek a dupla karóra.

Neked is feltűnt? Hát emiatt viselt két karórát Diana hercegnő!

Diana gyakran mutatkozott két karórával, ugyanazon a csuklóján. Bár sokaknak megakadt a szeme ezeken a kiegészítőkön, és biztosan fel is tették a kérdést: miért, a hercegnő sosem érezte úgy, hogy bárkinek is meg kellene indokolnia a viselésüket. A családja és a közeli ismerősei azonban pontosan ismerték e furcsaság okait.

Egyike azon alkalmaknak, amikor Lady Di két karórával jelent meg, a férjének egyik pólómeccse volt, még a házasságuk első éveiben. A fotókon jól látható, hogy a hercegnő bal csuklóján ott fekszik egy finomka, aranyozott karóra, mellette pedig egy bő szíjas férfióra.

Ezt már olvastad? Ezekkel a szavakkal törte össze Károly herceg Diana szívét!

Ez utóbbi a férje karórája volt, amit azért viselt Diana, hogy Károlyt mindig a közelben érezhesse, illetve hogy ezzel szerencsét hozzon neki a mérkőzéseken. Ugyanis nem egyszeri alkalomról van szó – a Walesi hercegnőt igazából sosem érdekelte, ki mit gondol róla. Mindig azt viselte, amit szeretett, és a dolgok érzelmi értékét tartotta fontosnak, az anyagiakkal ellentétben.

Az esküvőn például ugyanazt a nyakéket viselte, amit a testvére is hordott a saját esküvőjén. Bár egyike volt a legjobb szívű, legcsodálatosabb embereknek ezek a földön, sajnos mindannyian tudjuk, hogyan ért véget Diana és Károly története.

1997 december 31-én, immár lassan 21 éve hunyt el a szívek hercegnője, egy tragikus balesetben. Mindössze 36 éves volt akkor… ám amíg élt, azt a maximumon tette.

Ezt már olvastad? Kiderült, mit kiáltott a királynő, amikor megtudta, hogy Diana hercegnő meghalt