KezdőlapHírekII. Erzsébet királynő ennek a szokásának köszönheti kitűnő egészségi állapotát!

II. Erzsébet királynő ennek a szokásának köszönheti kitűnő egészségi állapotát!

-

Már elmúlt 92 éves, de Erzsébet királynőnek esze ágában sincs lassítani az uralkodói tempón, továbbra is kitűnő egészségi állapotnak örvend, így már 65 éve, hogy brit trónon ül. Négy gyereke, 8 unokája és szintén 8 dédunokája van.

II. Erzsébet királynő ennek a szokásának köszönheti kitűnő egészségi állapotát!

Hirdetés

És mivel édesanyja 101 éves korában hunyt el, vannak akik meg vannak győződve arról, hogy Erzsébet királynő még legalább 8-10 évig az ország élén fog állni, mint államfő.

De vajon mitől ilyen fitt a brit királynő?

Hirdetés

A Helmingham Park birtokosa, Lord Timothy Tollemache szerint II. Erzsébet talán egy különös szokásának köszönheti hosszú életét és egészségét – adja hírül a The Times.

Az uralkodó minden évben részt vesz az angliai Suffolk-i Helmingham Park béli vadászaton, aminek végén a királynő egy elhalt, óriási tölgyfa belsejében lévő üregbe helyezkedik el, és whisky-zik.

A Zoomer szerint a brit királynő azért ilyen egészséges, mert rendszeresen figyelik egészségi állapotát, kiegyensúlyozottan étkezik, és vannak kutyái, amelyek köztudottan felvidítják az embert, serkentve a boldogsághormonok termelődését.

A brit királynő rendszeresen edz, mentális egészségére is odafigyel, stresszkezelésen is részt vesz, az elfogyasztott ételeknek köszönhetően testsúlya mindig állandó, minden nap teát iszik, mellette sok vizet fogyaszt, és sokat mosolyog.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek