Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Annyira cuki, hogy nem tudod levenni a szemed róla, de senki sem gondolná, hogy Sarolta hercegnő elképesztő értéket képvisel a brit gazdaságban. Elmondjuk azt is, hogy miért.

Sarolta hercegnő 2 milliárd dollárral többet ér, mint testvérei - Azt is elmondjuk, hogy miért

Sarolta hercegnő jelenleg az egyik legnépszerűbb ember a királyi családból, nemrég pedig kiderült, hogy az alig három éves hercegnő hatalmas hatással van a Nagy-Britannia-i gazdaságra. A Reader’s Digest nemrég egy tanulmányt készítette, melyből kiderült, hogy Vilmos herceg és Katalin hercegné kislánya 1,8 millió dollárral többet ér a gazdaságnak, mint testvére, György herceg, aki mellesleg a következő király lesz, apja Vilmos és nagyapja, Károly után.

A tanulmány szerit György herceg értéke 4,8 milliárd dollár, míg Sarolta hercegnő értékét 6,8 milliárd dollárra becsülték a gazdasági elemzők. A különbséget pedig nem más adja, mint a hercegnő… öltözködési stílusa.

Akárcsak édesanyjának, Kate Middletonnak, vagy nagynénjének, Meghan Marklenek, neki is megvan a saját öltözködési stílusa, amivel nagy hatással van a ruhaiparra, így történt, hogy a csupán 3 éves Sarolta az egyik legjobb fashion influencer a briteknél.

Sarolta hercegnő 2 milliárd dollárral többet ér, mint testvérei - Azt is elmondjuk, hogy miért

Bármilyen ruhácska vagy cipő, amit Sarolta hercegnő felvesz elképesztő sikernek örvend a divatpiacon, szülök milliói igyekeznek olyan ruhát vásárolni gyerekeiknek, mint amilyen Sarolta hercegnőnek van.

A királyi család gyerekei pozitív hatással vannak a különböző márkák értékesítésére, legyen szó játékról, vagy ruhadarabról. Ilyen hatással van a gazdaságra Kate Middleton is, aki hetedik éve diktálja a divatot nők millióinál, sokan előszeretettel követik, vásárolják azokat a ruhákat, amelyeket Katalin hercegné felvesz. Más szavakkal, minden amihez hozzányúl arannyá változik.

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy Sarolta hercegnő minden általa felvett ruha után pénzt kap. A kiszámított érték a hercegnő nettó értékét jelenti a gazdaságban. Természetesen minél értékesebb az értéke, annál nagyobb a saját vagyona is.