KezdőlapHírekMegvolt az első meleg királyi esküvő Anglia történetében - Így néz ki...

Megvolt az első meleg királyi esküvő Anglia történetében – Így néz ki a boldog pár

-

II. Erzsébet királynő unokatestvére lett az első olyan királyi családtag, aki melegként egybekelt szerelmével.

Megvolt az első meleg királyi esküvő Anglia történetében - Így néz ki a boldog pár

Hirdetés

Történelmi pillanat volt a brit királyi családban. A királynő unokatestvére Lord Ivar Mountbatten lett az első hivatalos családtag, aki összeházasodott párjával, aki szintén egy férfi.

Lord Ivar egy privát ceremónia keretén belül mondta ki a boldogító igent barátjának, James Coyle-nak, az eseményen mintegy 60 ember volt jelen. Lord Ivar volt felesége, Penny, akivel három közös gyerekük született, vezette a vőlegényt az oltárhoz.

Hirdetés

A „fiatal” pár úgy döntött a nászutat jövőre hagyják, egyelőre Görögország és Horvátország között vacillálnak.

Megvolt az első meleg királyi esküvő Anglia történetében - Így néz ki a boldog pár

„A lányok ötlete volt.” – mondta Lord Ivar volt felesége, arra a döntésre, hogy ő vezesse oltárhoz volt férjét.

„Nagyon meg vagyok hatva és ugyanakkor nagy megtiszteltetés.” – tette hozzá Penny, aki nagyban támogatja volt férjét és új kapcsolatát, már házasságkötésük ideje alatt tudta, hogy a férfi biszexuális.

„Nem tudom, hogy Ivar észre veszi mennyire megváltozott azóta, hogy nyíltan felvállalta szexuális beállítottságát. James nagyban támogatta ebben.” – mondta a nő, majd hozzátette, hogy volt férje sokkal kiegyensúlyozottabb azóta, jobb ember lett belőle, aki nem mellesleg remek szakács.

Megvolt az első meleg királyi esküvő Anglia történetében - Így néz ki a boldog pár

Az esküvőre áldását adta a királyi család is. Lord Ivar legjobb barátja nem más, mint Edward herceg. Lord Ivar keresztelte Edward herceg lányát, míg Wessex hercege és hercegnője lett Lord Ivar első két gyerekének keresztszülője.

„Sophie és Edward tud a terveinkről és nagyon örülnek nekünk. Sajnos nem tudnak jelen lenni az esküvőn. Hónapokkal előre tudják már a programjukat, és az esküvő ideje alatt nem lesznek az országban, de nagyon kedvelik James-t. Mindenki imádja.” – mondta a boldog férj.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek